studentie.ro  » cariera » consultanta » ASUR recruteaza voluntari pentru un nou proiect, numit Scoala Curiosilor!

ASUR recruteaza voluntari pentru un nou proiect, numit Scoala Curiosilor!

Publicat: 11 Feb 2016 | Vizualizari: 958

Cautam studenti si cercetatori la facultatile de stiinte dornici sa participe ca traineri/educatori la o scoala de vara de stiinte pentru elevi de gimnaziu – Scoala Curiosilor.


Scoala se adreseaza elevilor ce provin din familii defavorizate si va fi gratuita.
Domeniile care ne intereseaza sunt: matematica, fizica, chimie, biologie, geografie, paleontologie, geologie, astronomie.


Scopul acestui proiect este sa oferim elevilor şansa de a descoperi elemente fascinante ale ştiinţei direct de la oameni pasionati de domeniul pe care îl studiaza, entuziasti si dornici sa împartaseasca cunostintele lor în mod distractiv si pe întelesul copiilor.


Scoala de vara se va desfasura în Piatra Neamt în perioada 15-25 iulie 2016, iar colaborarea va fi sub forma de voluntariat. Se asigura cazare, transport, masa, si se ofera adeverinta de participare si scrisoare de recomandare.


Mentionam ca subiectele ce vor fi abordate sunt la alegerea trainerului. Acestea vor fi stabilite în urma selectiei propunerilor primite.


Predarea se va face pe grupe (clasele a V-a, a VI-a si a VII-a), fiecarui domeniu fiindu-i alocate câte doua ore de curs si un atelier pentru fiecare grupa.
Pentru a aplica va rugam sa trimiteti urmatoarele la office@asur.ro :
- CV
- O scurta motivatie (maxim 2000 de caractere)
- Propunere program de predare interactiv pentru fiecare grupa de elevi, si necesar de materiale.
Data limita: 15 martie 2016

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: S.C. SANADOR S.R.L.
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2022-12-02 00:00:00 - 2022-12-31 00:00:00