studentie.ro  »  Cariera  »  Consultanta  »  Avantaj Consulting este Centrul de excelenta in Training IT

Avantaj Consulting este Centrul de excelenta in Training IT

1/181735
calendar_month 12 Sep 2014, 00:00
De peste 10 ani, principala noastra indeletnicire o reprezinta cursurile. Organizam cu drag si spor cursuri acreditate de Grafica Nivel I, Grafica Avansat, Machetare DTP si Prepress, Web design Nivel I, Web design Avansat, Javascript, PHP, Wordpress, Tehnica Foto Nivel I, Tehnica Foto Avansat, Linux.

Am acumulat experienta relevanta prin lucru efectiv in toate aceste domenii si practicam cu convingere indemnul “Invata pentru tine! Invata pentru ceilalti”. Prin urmare, te invatam ceea ce noi stim cel mai bine, intr-o atmosfera prietenoasa, cu profesionalism si dedicatie. Credem in specializare si excelenta.

Exista un feedback continuu intre cursanti si profesori, ce beneficiaza de o vasta experienta profesionala si pedagogica. Pentru fiecare curs in parte au fost dezvoltate programe de studiu complexe, bazate atat pe componenta teoretica, dar mai ales pe exercitii si pe proiecte cu aplicabilitate practica imediata.

Mii de cursanti ne-au trecut pragul pentru a invata de la noi. Cei mai multi, au fost atat de incantati, incat ne-au vizitat de mai multe ori, urmand chiar toate cursurile. Le multumim tuturor din suflet pentru feedback, pentru prietenie, pentru sustinere. Impreuna cu ei, am devenit din ce in ce mai buni. Vom incerca sa ne ridicam tot timpul la nivelul exigentelor cursantilor nostri si chiar sa le depasim.

"Am urmat si absolvit pina acum trei cursuri la Avantaj Consulting. Profesori cool, bine pregatiti, programa bine structurata si urmata corect, proiecte finale interesante, examinare rapida, eficace si cuprinzatoare. Nu stiu ce faceti voi, dar eu intentionez sa mai fac citeva cursuri la ei. Cu drag!" - Oana Carianopol

“Printre cele mai bune alegeri personale in acest an au fost cursurile pe care le-am urmat la Avantaj Consulting: grafica publicitara si web design, ambele module. Sunt impresionata de profesionalismul acestor profesori si deschiderea la dialog. Mi-am acoperit o buna parte din carentele din aceste domenii si, totodata, restabilit increderea in darurile cu care am venit pe pamant. Cursul de fotografie este urmatorul pe lista de experiente! Recomand fara ezitari Avantaj Consulting celor ce-si doresc un imbold in cariera sau mai multa siguranta in competentele lor, vor fi ore petrecute placut si cu mult folos”. Elena Netea

“Am urmat cursurile de grafica si webdesign si am fost foarte incantata de ce s-a intamplat, atat la cursuri, cat si dupa finalizarea lor. Cursurile sunt bine structurate, cu multe informatii, cu profesori bine pregatiti. Nu sunt multi cursanti intr-o grupa, iar atmosfera este una placuta. Pretul si orele la care se desfasoara cursurile sunt accesibile pentru multa lume. Mi s-a parut foarte profesionist modul de evaluare de la finalul cursurilor, mai ales proiectele finale, pentru care este un bun exercitiu sa folosesti in practica ce ai invatat”. Veronica Caratanase

Suntem, de asemenea, cu pasiune implicati in proiecte complexe de identitate vizuala & stationery, print, fotografie profesionala, web design, portaluri, CMS-uri, shop-uri online, aplicatii pentru mobil. Daca doriti sa lucram impreuna, va stam cu drag la dispozitie.