studentie.ro  » cariera » consultanta » BANCA DE JOBURI VA UREAZA UN CRACIUN FERICIT SI LA MULTI ANI!

BANCA DE JOBURI VA UREAZA UN CRACIUN FERICIT SI LA MULTI ANI!

Publicat: 23 Dec 2015 | Vizualizari: 1204E Craciunul. Acea perioada in care fiecare dintre noi isi face bilantul. Socotim ce a fost bine, ce a fost rau, ne gandim la ce urmeaza, ne facem planuri. E timpul sa ne gandim cu recunostinta la cine suntem, la ce avem. A venit clipa in care trebuie sa multumim Cuiva, acolo Sus, pentru ca suntem sanatosi, pentru ca avem familiile alaturi de noi, pentru ca suntem inconjurati de oameni care ne iubesc si care au nevoie de noi.


Haideti sa ne aducem aminte, macar pentru o zi, de copilarie si inocenta ei. Sa fim din nou optimisti, sa facem limonada atunci cand primim lamai si sa vedem partea plina a paharului. Sa ne bucuram de parinti, de copii, de prieteni, de sanatate, de viata. Sa ne bucuram de lucrurile marunte — de un zambet, de o imbratisare, de o vorba frumoasa. Trebuie sa fim fericiti acum, caci nu stim ce ne aduce ziua de maine sau Craciunul viitor.


Banca de Joburi va ureaza un Craciun cu adevarat fericit si un An Nou cu bucurii si clipe implinite! Va asiguram de intreaga noastra deschidere si disponibilitate atat in 2016, cat si in anii care vor veni. Caci cariera voastra este prioritatea noastra si vrem sa facem din asta un motiv de bucurie si implinire sufleteasca pentru fiecare dintre voi. La multi ani!

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: S.C. SANADOR S.R.L.
Nivel cariera: 1 - 2 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2022-11-29 00:00:00 - 2022-12-07 00:00:00