Bring the World in your CV-Targ de internship-uri platite in strainatate
3/36562
calendar_month 21 Apr 2015, 00:00
In data de 24 aprilie 2015, AIESEC Bucuresti organizeaza targul de internship-uri platite in strainatate Bring the world in your CV, editia 2015. Evenimentul va incepe la ora 16.30, la Biblioteca Centrala din cadrul Universitatii Politehnica.

Proiectul se adreseaza studentilor interesati de o cariera in domenii precum Marketing&PR, IT sau Educatie si are ca scop prezentarea oportunitatilor, dar si tendintele acestor piete pentru urmatorii ani.

Participantii acestui targ vor putea afla mai multe informatii despre programul de internship-uri platite in strainatate Global Talent, program ce le permite acestora sa aiba parte de prima lor experienta de job, in cadrul unei companii multinationale din strainatate.

Pe parcursul evenimentului, studentii vor intra in contact cu persoane care lucreaza in astfel de companii si care, in cariera lor, au beneficiat de oportunitatile unor internship-uri Global Talent. Andreea Balaci, Project Manager la Catalyst Solutions, va discuta despre tendintele de recrutare ale multinationalelor, atat pe plan national, cat si pe plan international.

In ceea ce priveste workshop-urile din cadrul evenimentului, Mihaela Rentea, Managing Director la Trust Communications, va vorbi despre Marketing&PR, Adrian Cioroianu, Business Development Manager in cadrul companiei Intel, va fi prezent pentru workshop-ul de IT, iar Silvia Florea, fondatoarea comunitatii Learnity, va atinge subiectele bazate pe educatie.

De asemenea, tinerii vor afla de la Marius Potolea, Client Relationship Manager la Temps, cat de important este un internship platit in strainatate, prin prisma propriei experiente.

Pentru mai multe detalii despre eveniment, puteti accesa site-ul nostru, www.aiesecbucharest.ro