studentie.ro  » cariera » consultanta » Cat castiga un absolvent care se angajeaza in domeniile audit si consultanta?

Cat castiga un absolvent care se angajeaza in domeniile audit si consultanta?

Publicat: 08 Dec 2014 | Vizualizari: 894

Daca esti absolvent de studii superioare al unei facultati cu profil economic si te afli in cautarea unui loc de munca, avem vesti bune pentru tine: specilistii spun ca salariul lunar roieste in jurul sumei de 1.800 lei net.

Avand in vedere ca esti la primul job, deci nu ai experienta profesionala, salariul oferit in domeniul auditului si consultantei, pentru ca despre acestea este vorba, este foarte ofertant, fiind cu 100 lei mai mare decat salariul mediu net pe economie la noi in tara.

5 lucruri pe care oamenii fericiti le ignora!

In aceasta perioada, compania Deloitte Romania desfasoara programul de tip "job shadowing" adresat absolventilor de ASE, care are ca scop "familiarizarea cu principalele aspecte din viata unui auditor sau a unui consultant din zona fiscala si se intinde pe o perioada de 4 luni", a afirmat Carmen Baibarac, HR senior manager in cadrul companiei, potrivit Money.ro

Dupa cum ii sugereaza si numele, programul nu se bazeaza pe lucrul efectiv al absolventilor in companie, ci pe interactionarea si invatarea de la angajatii cu experienta.

Andreea Catan
Foto: lifehacker.com

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Iasi
Perioada de valabilitate: 2022-12-03 00:00:00 - 2022-12-05 00:00:00