studentie.ro  »  Cariera  »  Consultanta  »  Cauti un job? Participa la targul national de cariere!

Cauti un job? Participa la targul national de cariere!

1/171973
calendar_month 21 Mar 2014, 00:00
Studentii care sunt in cautarea unui job sau a unei cariere sunt invitati sa se inscrie la targul national de cariere, care reuneste an de an, companii renumite dispuse sa ofere joburi si oportunitati profesionale tinerilor ambitiosi.

A 14-a editie a evenimentului national de cariera Jobshop, organizat de BEST Iasi, va avea loc in perioada 9-12 aprilie, la Iulius Mall.

Organizatorii evenimentului, care se desfasoara in fiecare primavara in patru centre universitate din tara: Brasov, Cluj, Iasi si Timisoara, promit studentilor intalniri, prezentari, traininguri si burse atractive oferite de unele dintre cele mai importante companii de succes din tara, cu scopul de a-i ajuta pe tineri sa-si atinga potentialul maxim. Reprezentantii companiilor vor discuta cu studentii prezenti la targ si vor incerca sa-i ajute in demersul lor de a-si gasi cariera care li se potriveste.

Toti studentii interesati de oportunitati profesionale interesante sunt asteptati sa vina la editia Jobshop Iasi, organizata in luna aprilie, impreuna cu un CV.

Foto: Newsbv.ro