studentie.ro  » cariera » consultanta » Ce beneficii ofera Nuntius Romania angajatilor sai?

Ce beneficii ofera Nuntius Romania angajatilor sai?

Publicat: 29 Ian 2016 | Vizualizari: 2129

Bazandu-se pe o echipa de adevarati profesionisti, cu o experienta impresionanta, Nuntius este o companie privata de servicii de investitii financiare ce activeaza pe piata de capital din Grecia inca din 1991, astfel ca a reusit sa devina una dintre cele mai bune si sigure companii de brokeraj din industrie.

Nuntius Brokerage & Investment Services a fost infiintata de Alexandros Moraitakis, care a implementat experienta sa indelungata din domeniul bancar in cel al pietelor de capital grecesti si internationale. Inca de la infiintarea sa, politica firmei este aceea de a presta servicii de inalta calitate, fiind concentrata pe stabilirea relatiilor pe termen lung intre investitori/clienti si companie. Astfel, schimbul practicilor de know-how intre partenerii internationali, permanenta imbunatatire a serviciilor de suport clienti, precum si preocuparea de a lucra cu cei mai de incredere parteneri bancari au contribuit la imaginea companiei Nuntius de a fi perceputa ca un brand de referinta pe piata.

Toti angajatii au un rol deosebit de important in dezvoltarea firmei, iar Nuntius Romania are grija ca acestia sa isi desfasoare activitatea intr-un mediu dinamic, foarte prietenos, care sa le ofere posibilitatea de a lucra cu placere. In plus, acestia beneficiaza de team building-uri speciale, experiente de neuitat in cadrul carora se consolideaza spiritul de echipa, iar oamenii se pot cunoaste dincolo de atmosfera de la birou.
De asemenea, Nuntius pune mare accent si pe dezvoltarea profesionala a angajatilor sai, astfel ca le pune la dispozitie programe educative, cursuri si traininguri cu ajutorul carora sa iti imbunatateasca abilitatile si cunostintele in ceea ce priveste domeniul investitiilor financiare.

Avand in vedere ca traficul din Bucuresti poate da multe batai de cap oamenilor, angajatii companiei au un mare avantaj in aceasta privinta, pentru ca sediul companiei se afla in Piata Presei Libere (in City Gate South Tower), intr-o zona foarte dezvoltata, cu multe cai de acces catre marile bulevarde ale orasului.

La Nuntius Romania, totul e in continua miscare, asa ca echipa foarte dedicata, definita prin integritate si profesionalism se mareste. Daca ai energie, atitudinea potrivita si esti dornic sa iti construiesti o cariera de succes in acest domeniu, vino sa faci parte din echipa Nuntius!

Beneficii:

– Salariu fix + bonusuri de performanta lunare, trimestriale si anuale
– 3 tipuri de salarizare fixa, in functie de experienta si performanta
– Cursuri de specializare in domeniul pietelor de capital, plan de cariera si de dezvoltare
– Posibilitati de promovare in birouri externe: Grecia, Cehia, Polonia
– Loc de munca stabil si interactiv
– Posibilitati reale de promovare
– Implicarea in proiecte organizationale
– Mediu de lucru tanar, placut si motivant
– Program flexibil
– Training-uri sustinute de formatori specializati
– Activitati de relaxare: team building-uri, aprecierea publica si individuala a rezultatelor.

Asadar, daca esti experimentat, talentat sau in cautarea oportunitatii de a te dezvolta rapid pe plan profesional, nu ezita sa trimiti CV-ul tau pe adresa de e-mail: cariere@nuntius.ro.

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: S.C. SANADOR S.R.L.
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2022-11-29 00:00:00 - 2022-12-01 00:00:00