studentie.ro  » cariera » consultanta » Ce facultate sa faci ca sa iti gasesti un job rapid si bine platit?

Ce facultate sa faci ca sa iti gasesti un job rapid si bine platit?

Publicat: 20 Feb 2015 | Vizualizari: 659

Pana in anul 2020, specialistii in resurse umane au prognozat ca industria IT va scoate peste 900.000 de locuri de munca la nivel european. Asada, tinerii sunt indemnati sa pun accent pe facultati, cursuri si certificari din domeniul IT.

Facultatile cu specializari in zona IT vor continua sa fie la mare cautare in viitor, pentru ca este un domeniu care va cunoaste o dezvoltare fulminanta in urmatorii 5 ani. Se pare ca limba engleza nu va mai fi suficienta, accentul indreptandu-se mai mult spre calificari extra scolare in acest domeniu.

O romanca este in atentia lumii datorita proiectului ei “Atlasul Frumusetii”

„Pana in 2020 vor fi circa 900.000 de locuri de munca neocupate in companiile de IT&C din Europa, daca numarul tinerilor interesati de acest domeniu nu va creste. Noi incercam sa atragem atentia lor cat de mult putem, sa incheiem parteneriate cu statul prin care sa actualizam curricula", a declarat Danny Gooris, senior regional manager EMEA al Oracle Academy, potrivit Gandul.info

Cu toate acestea, companii din IT duc lipsa mare de specialisti.

Andreea Catan
Foto: bandwidthplace.com

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Iasi
Perioada de valabilitate: 2022-12-02 00:00:00 - 2022-12-05 00:00:00