Ce inseamna consilierea in cariera si cum sa beneficiezi de ea
3/37178
calendar_month 21 Oct 2015, 00:00
In Romania, ideea de consiliere nu este foarte populara inca, iar oamenii incearca mereu sa se descurce singuri, fiind invatati inca de mici sa nu ceara ajutor, pe cat posibil.

Incet-incet, insa, lucrurile au inceput sa se schimbe si pe la noi, iar generatiile mai tinere au inteles ca este, intr-adevar, nevoie adesea de consiliere, fie ea psihologica, financiara sau in ceea ce priveste locul de munca potrivit.

Astazi, vom vorbi despre ce presupune consilierea in cariera si cum poti beneficia de ea, pentru a-ti face un viitor mai sigur din punct de vedere financiar!
Ce inseamna consilierea in cariera
Desi tinerii la inceput de drum sunt cei care apeleaza cel mai adesea la consiliere in cariera, aceasta este potrivita oricui, indiferent de varsta sau de domeniul de activitate. Oricine doreste sa isi descopere calea poate sa apeleze la acest tip de ghidaj.

Atunci cand vrei sa iti schimbi cariera sau doar locul de munca, totul pare atat de complicat, incat ajungi sa te descurajezi si sa ramai in acelasi loc, plafonandu-te in loc sa faci ceva ce iti doresti. Un consilier specializat in cariera iti poate analiza optiunile si te poate ajuta sa iei cea mai inteleapta decizie. Avand in vedere ca, din pacate, ne petrecem cea mai mare parte a vietii muncind, stresul legat de job este unul cu o influenta foarte puternica in vietile noastre.

CITESTE mai departe pe DIVAHAIR.RO