Ce salariu poti obtine daca esti selectat pentru joburile deschise la Angajatori de TOP Bucuresti?
3/36269
calendar_month 17 Mar 2015, 00:00
100 de companii participante, 300 de specialisti HR, 4000 de oportunitati de cariera si 15 000 de vizitatori sunt cifrele care definesc editia din 27-28 martie - Angajatori de TOP Bucuresti. Daca esti in cautarea un job, a unui program de internship sau trainee sau stagiu de practica sau vrei sa faci o schimbare in cariera, iti recomandam sa nu ratezi Angajatori de TOP Bucuresti.

Cele 4000 de oportunitati de cariera oferite in cadrul Angajatori de TOP Bucuresti sunt adresate candidatilor cu diferite nivele de experienta: 41% dintre joburi in Bucuresti sunt pentru candidatii entry-level, 39% dintre joburi pentru persoanele cu nivel mediu de experienta, iar 20% dintre pozitii sunt adresate candidatilor seniori, cu peste 5 ani experienta.

In ceea ce priveste criteriile care vor conta in selectia si recrutarea viitorilor angajati, 40% dintre companii considera experienta anterioara, programele de internship si stagiile de practica cele mai valoroase atuuri din CV-urile juniorilor. La capitolul abilitati „soft skills” in top 5 cele mai apreciate de catre angajatori sunt: orientarea catre rezultate, abilitatile de comunicare, flexibilitatea si adaptabilitatea, proactivitatea si capacitatea de a lucra bine in echipa.

Esti in cautarea unui program adresat studentilor? Editia din aceasta primavara Angajatori de TOP iti aduce o oferta extrem de generoasa de programe de internship platite si neplatite, stagii de practica si programe de trainee sau management trainee. Cateva dintre companiile care au deschise astfel de programe pe 27-28 martie, la targul de joburi Angajatori de TOP Bucuresti sunt: JTI Romania, Kaufland Romania, Oracle, Stefanini Romania, Coca - Cola HBC Romania, IBM, Renault Romania, Endava, EveryMatrix, Humangest Group, KFC, L’Oréal Romania, McDonald’s Romania, Amiq Consulting, Softwire, Ericsson Telecommunications Romania. Afla la ce internshipuri in Bucuresti poti aplica, direct pe www.hipo.ro Descopera ce presupun aceste programe si ce fel de candidati cauta companiile?

Ce salarii poti obtine daca esti selectat pentru unul dintre joburile deschise in cadrul Angajatori de TOP Bucuresti? Estimarile companiilor in privinta salarilor variaza in functie de nivelul de experienta, iar aceste valori pot fi puternic influentate de o serie de alte criterii precum: specializarea candidatului, detinerea anumitor cunostinte tehnice sau competente legate de cunosterea unei limbi straine. In plus, in cazul profesionistilor conteaza foarte mult si rezultatele obtinute la locul anterior de munca, experienta relevanta pe o pozitie anterioara, detinerea de certificari sau atestate. In urma centralizarii informatiilor primite, cei mai multi angajatori au spus ca salariile pentru un angajat entry-level se pot situa in intervalul 300 - 500E. Conform studiului realizat de portalul de cariera www.hipo.ro („Piata fortei de munca in 2015”), pe langa salariul propus, angajatorii vor oferi si alte categorii de beneficii angajatilor, iar printre acestea sunt incluse: tichete de masa, asigurari medicale private, program de lucru flexibil, suport financiar pentru training-uri, decontarea abonamentului, abonament la sala de sport sau prime de Craciun.O parte dintre companiile prezente in aceasta primavara la Angajatori de TOP Bucuresti participa pentru prima data in cadrul evenimentului, iar printre acestea amintim: eMAG, KFC, BRICO-DEPOT ROMANIA, PayU, UPA Solutions, Gopet Romania, ADP Group, Societe Generale European Business Services, Blue Point, Zepter International Romania, Softwire, Sien, EveryMatrix, Global Market Solutions.

Lista completa a companiilor si detalii despre editia din 27-28 martie Angajatori de TOP Bucuresti sunt disponibile pe www.hipo.ro