studentie.ro  » cariera » consultanta » “Centru de Consiliere pentru Tineri”, proiect de educatie non-formala

“Centru de Consiliere pentru Tineri”, proiect de educatie non-formala

Publicat: 12 Iun 2015 | Vizualizari: 732

Casa Studentilor Bucuresti deruleaza in luna iunie 2015 proiectul de educatie non-formala “Centrul de Consiliere pentru Tineri”, finantat de Ministerul Tineretului si Sportului.

Proiectul are ca obiectiv general sprijinirea tinerilor in dobandirea deprinderilor de viata independenta, prin dezvoltarea capacitatii acestora de a cauta si gasi locuri de munca potrivite pregatirii si abilitatilor lor profesionale, sau in demersul de a infiinta si dezvolta afaceri proprii.

Tinerii vor fi indrumati spre valorificarea eficienta a resurselorindividuale, centrarea pe actiunile pozitive, raportareaexperientei proprii la performantele domeniului de activitate, asumarea de responsabilitati, cultivarea uneigandiri planificate, incepand cu determinarea scopului actiunii proiectate si terminand cu autoevaluarea rezultatelor obtinute.

De asemenea, proiectul promoveaza principiile culturii antreprenoriale si orientarea catre cresterea calitatii si productivitatii muncii pentru schimbarea in bine a comunitatii.

Informatii suplimentare : www.centruldeconsiliere.blogspot.ro

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: 6 - 12 luni
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Iasi, Pitesti, Ploiesti
Perioada de valabilitate: 2022-12-02 00:00:00 - 2022-12-05 00:00:00