studentie.ro  »  Cariera  »  Consultanta  »  Crystal Mind Academy, cea mai buna alegere pentru o cariera de succes

Crystal Mind Academy, cea mai buna alegere pentru o cariera de succes

1/184570
calendar_month 31 Oct 2014, 00:00
Crystal Mind Academy este o Academie care iti propune un nou stil, o noua conceptie despre procesul de invatare, fara stresul care insoteste de obicei acest proces.

In cei peste 8 ani de activitate Crystal Mind Academy si-a propus si a reusit sa aduca un suflu nou in lumea trainingului si educatiei, folosind metode moderne si interactive atat in predarea limbilor straine cat si in formarea profesionala in domeniul IT&C.

Ne mandrim cu peste 5000 de cursanti pe care i-am ajutat sa invete mai bine si sa progreseze in cariera. Clientii nostri si opiniile lor stau marturie pentru calitatea si profesionalismul cu care ne desfasuram activitatea.

Suntem Academie Cisco si partener C++ Institute Crystal Mind si organizam in domeniul IT cursuri Cisco CCNA, CCNA Security, CCNP, Administrare Linux si Advanced Linux & INFOSEC - autorizate ANC, HTML/CSS, PHP/MySql - autorizate ANC si Programare C/C++ cu certificari internationale.

Trainerii nostri sunt certificati, au multa experienta practica si pedagogica. Cursurile constau atat in predare aprofundata cat si in laboratoare variate cu aplicabilitate in munca de zi cu zi.
Cursurile noastre sunt autorizate de Ministerul Educatiei prin ANC (Autoritatea Nationala pentru Calificari). Pentru cursurile IT va oferim si posibilitatea de a le urma doar online pe platfoma noastra de e-learning

Prin departamentul de Limbi Straine organizam cursuri in format de grup, individual sau corporate. Va oferim studiul cu profesori competenti pregatiti in tara si in strainatate sau cu vorbitori nativi pentru:
  • limba romana pentru straini (prin limbile engleza, germana, rusa, italiana, franceza)
  • limba engleza, germana, rusa, franceza, italiana, spaniola, portugheza, olandeza, ebraica, araba, ceha, daneza, suedeza etc
Cursurile de limba engleza si germana sunt autorizate ANC

Crystal Mind Academy va pune de asemenea la dispozitie urmatoarele servicii:
Pentru mai multe detalii va rugam sa ne acordati posibilitatea prezentarii in cadrul unei intalniri si/sau sa accesati:
  • site-urile noastre http://www.crystalmind.ro/ si http://www.limbistraine.eu/ , www.invata-online.ro
  • paginile Facebook http://www.facebook.com/crystalmindacademy/ https://www.facebook.com/limbistraine.crystalmind
  • blogurile: http://www.crystalmind.ro/wordpress/ si http://www.limbistraine.eu/wordpress/