studentie.ro  » cariera » consultanta » De ce sa mergi in SUA cu Work and Travel?

De ce sa mergi in SUA cu Work and Travel?

Publicat: 29 Oct 2015 | Vizualizari: 879


Se spune ca studentia este una din perioadele cele mai frumoase ale vietii. Si atunci de ce sa nu profiti la maxim de aceasta?

De mai bine de 10 ani, mii de studenti aleg in fiecare vara sa-si petreaca vacantele de vara peste ocean. Probabil multi dintre voi aveti prieteni care au fost, vor merge sau poate chiar tu te gandesti la asta. Daca totusi mai stai pe ganduri, daca sa mergi sau nu, iti oferim cateva motive care te vor convinge, ca a petrece o vara in SUA este una din cele mai bune decizii de la inceputul vietii tale de adult.

Poti sa faci mult mai multi bani decat colegii tai care aleg sa ramana in tara
Cand te gandesti la vacantele tale din studentie, ai mai multe optiuni: alegi un internship, un job de vara sau pur si simplu te relaxezi la mare sau la munte. O vara petrecuta in SUA imbina atat un job de vara, cat si o vacanta la mare sau la munte. Din punct de vedere financiar, daca esti harnic si gospodar, poti sa vii acasa cu cateva mii de dolari.

Ai ocazia sa vizitezi acele locuri pe care le-ai vazut in filmele preferate, sau chiar sa lucrezi acolo
Sigur sunt printre voi fani Gossip Girl, Sex and The City, sau Friends. Ce au in comun? New York, acel oras de care canta Alicia Keys, si pe care visezi sa-l vizitezi de cand erai mic. Iti vine sa crezi ca acum e posibil?

Poti sa inveti sa fii independent
Da, e un motiv. La intoarcere multi studenti sunt de parere ca SUA i-a schimbat (in bine), au invatat cum e sa traiasca departe de parinti, cu o cultura total diferita, pentru unii a fost chiar primul job. Primele haine “de firma”, primul laptop, primul smartphone luate din banii munciti de tine, parca au alta valoare.

Iti faci prieteni, multi prieteni
Da, iti faci prieteni din toate colturile lumii, poate chiar iti faci planuri sa ii vizitezi. Iti faci prieteni si din tara, prieteni de valoare pe care nu i-ai fi putut cunoaste in alt mod. Multi studenti care au plecat singuri sunt de parere: da, am plecat singur, dar m-am intors cu multi prieteni.

Ai ce povesti prietenilor si nepotilor
Sigur ai un prieten proaspat intors din State care in primele luni doar despre asta vorbeste. Despre cum a inchiriat o masina si a mers de la Est la Vest, despre cum a intrat in club chiar daca era minor, despre party-ul ala ca in filme. De ce sa nu ai si tu, povestile tale, amintirile tale?
Acum, tot ce iti ramane de facut este sa vii la unul dintre birourile noastre ca sa ne cunoastem. Noi iti spunem de acum cateva cuvinte despre noi. Suntem StudentTravel, prima agentie de Work and Travel din Romania, cu o experienta de peste 17 ani in domeniul turismului studentesc.iti oferim sprijin pe toata durata programului, de la primele informatii pana la pregatirea dosarelor tale de aplicatie pentru job, Ambasada, cumpararea biletului de avion si pana la cele mai mici detalii pentru ca vara ta sa inceapa fara griji. Ce mai astepti?

Viziteazawww.studenttravel.ro si afla care este cel mai apropiat birou la care te poti inscrie

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: 2 - 3 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2022-12-02 00:00:00 - 2022-12-04 00:00:00