studentie.ro  »  Cariera  »  Consultanta  »  Descopera cheia succesului profesional la conferinta: Cum sa am succes

Descopera cheia succesului profesional la conferinta: Cum sa am succes

1/172322
calendar_month 26 Mar 2014, 00:00
Te afli inca in cautarea succesului profesional? Participa la conferinta "Cum sa fac sa am succes", programata pe 31 martie, si afla raspunsuri si tehnici de succes de la doi professional coach de renume din Romania: Daniela Andreescu si Mihai Popa-Radu.

Daca esti nemultumit de drumul profesional pe care ti l-ai ales ori ti-ai gasit vocatia, dar inca nu ai descoperit reteta succesului in cariera, este timpul sa descoperi tehnici si solutii pentru a-ti creste potentialul si a-ti gasi motivatia necesara pentru a reusi in plan profesional.

Poti gasi raspunsuri la problemele tale si solutii pentru a promova in cariera participand la conferinta "Cum sa fac sa am succes", programata pe 31 martie, ora 18:00, in Bucuresti, la Capital Plaza Hotel.

In cadrul conferintei, doi professional coach importanti din Romania - Daniela Andreescu si Mihai Popa-Radu - iti vor impartasi din secretele succesului in afaceri si iti vor "vinde" si cateva ponturi utile pentru a prospera in cariera, in cadrul unor discutii interactive si dinamice.

Participarea se face pe baza de rezervare. Un bilet la conferinta costa intre 135 si 159 de lei.

Foto: Circletrack.com