studentie.ro  » cariera » consultanta » Drumul spre un job pentru vacanta de vara poate incepe cu acest curs gratuit! Mai ai o saptamana sa te inscrii!

Drumul spre un job pentru vacanta de vara poate incepe cu acest curs gratuit! Mai ai o saptamana sa te inscrii!

Publicat: 18 Mai 2015 | Vizualizari: 1100

Exista printre voi studenti care doresc sa munceasca si sa se distreze in vacanta de vara? In cazul in care nu te incanta ideea de a sta inchis intr-un birou pe perioada vacantei de vara in timpul prcaticii studentesti, ai putea opta sa iti gasesti un job care implica multa actiune si multa distractie alturi de copiii sau tinerii aflati in tabere de vara. Ce ai spune sa fii animator pentru ei?

Ministerul Tineretului si Sportului prin Directia Tabere de Agrement, organizeaza in acest sens, in perioada 26.05 - 31.05.2015 cursul gratuit „Formare Animatori Centre de Vacanta” acreditat de Autoritatea Nationala pentru Calificari. Odata cu absolvirea cursului veti intra in reteaua nationala de animatori centre de vacanta, la infiintarea careia lucreaza in momentul de fata MTS.

In cazul in care perioada de desfasurare a cursului nu se suprapune cu vreunul din examenele tale din sesiune, atunci cursul ar fi o buna oportunitate sa obtii o calificare pentru un job cum nu se poate mai potrivit pentru vacanta de vara (animator pentru activitatile desfasurate de copii in centrele de vacanta) si pentru a petrece o saptamana la mare inainte de solicitanta sesiune.

Curs gratuit la mare

Cursul se va desfasura in Tabara Luminita - Eforie Nord, cazarea, masa si contravaloarea cursului de formare urmand a fi suportate de Ministerul Tineretului si Sportului.

Mai ai o saptamana sa te inscrii

Termenul limita pentru depunerea dosarelor este 22.05.2015, ora 12.00, iar numarul de locuri disponibile la curs este de 100. Dosarul cu documentele necesare se va depune la Registratura Ministerului Tineretului şi Sportului sau documentele necesare se pot scana si se vor trimite pe mail la adresa de email animatordevacanta@mts.ro.

Dosarul de inscriere va cuprinde urmatoarele documente:

1)copie dupa cartea de identitate;
2)copie dupa diploma de absolvire a ultimei forme de invatamant (studiile minime acceptate sunt studiile medii absolvite cu diploma de bacalaureat);
3)formular dei inscriere completat;
4)angajamentul completat;
5)scrisoare de intentie.
Rezultatele se vor afisa pe site-ul MTS in data de 22.05.2015, ora 14.30, iar persoanele selectate vor fi anuntate telefonic.
Selectia se va face in functie de complexitatea dosarelor, data trimiterii si numarul de locuri ramase disponibile in momentul terminarii inscrierilor.

Angajament

Ca urmare a absolvirii cursului, veti avea obligatia ca in anul 2015 sa participati ca animator de vacanta la programele desfasurate de catre Directia Tabere si Agrement, pe o durata de 6 saptamani, in diferite perioade ale anului, perioadele urmand a fi stabilite de comun acord. Pe perioada acestor programe, MTS prin directia Tabere si Agrement va va asigura serviciile de cazare si masa.
In conditiile in care nu va veti respecta acest angajament, veti fi obligati sa returnati integral costurile acestui curs (cazare, masa, formare) si veti fi exclusi din reteaua nationala de animatori centre de vacanta.
Formularele tip pentru inscrierea la curs precum si metodologia cursului Formare Animatori Centre de Vacanta le puteti gasi aici.
Foto: seawolfliving.com

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: 6 - 12 luni
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Iasi, Pitesti, Ploiesti
Perioada de valabilitate: 2022-12-02 00:00:00 - 2022-12-05 00:00:00