studentie.ro  » cariera » consultanta » "Firma de Incredere", un nou trend de promovare a business-ului printre companiile din Romania

"Firma de Incredere", un nou trend de promovare a business-ului printre companiile din Romania

Publicat: 21 Dec 2015 | Vizualizari: 2163

Increderea este esentiala pentru ca o companie sa poata atrage clientii pe care ii cauta. Vorbim aici de doua directii: de increderea patronului in propriile idei si in membrii echipei sale, dar si de increderea partenerilor care au apelat la serviciile firmei. Daca au fost tratati bine si au primit produse sau servicii de care au fost multumiti la timp, ei se vor intoarce, ba, chiar mai mult, vor recomanda firma mai departe. Increderea nu se obtine insa usor si, pana acum, nici nu putea sa fie considerata o adevarata carte de vizita pentru firma. Lucrurile insa s-au schimbat, iar in Romania anului 2015 poti chiar sa obtii un certificat de incredere.


Certificatul “Firma de Incredere” si avantajele sale

O firma de incredere este una care nu isi dezamageste clientii si care raspunde cerintelor acestora, oricat de greu de realizat sunt ele intr-un timp scurt. Ai si tu o astfel de firma? Atunci nu strica sa apelezi la Centrul de Cercetare a Opiniilor Clientilor CBOK SRL si sa obtii Certificatul Firma de Incredere 2015”. Aceasta este una dintre cele mai noi strategii de PR din Romania, dar, spre deosebire de alte moduri in care iti poti face reclama, acum prezinti partenerilor tai direct opinia clientilor ce au fost multumiti de produsele si serviciile oferite.

Certificatul poate sa fie obtinut prin verificarea atenta a parerilor exprimate in mediul online. Centrul de Cercetare a Opiniilor Clientilor CBOK foloseste un soft original dezvoltat chiar de ei si, prin intermediul acestui program, are acces la review-uri, pareri si comentarii exprimate online in legatura cu firma, cabinetul sau biroul pe care il detii. Daca nu exista pareri negative (acestea sunt descoperite printr-un algoritm care verifica anumite cuvinte cheie cu conotatie negativa), atunci firma ta va primi Certificatul de “Firma de Incredere”.


Un sistem simplu si rapid de verificare

Daca vrei si tu sa faci parte dintre cei care folosesc deja acest sistem, nu trebuie decat sa contactezi Centrul de Cercetare a Opiniilor Clientilor CBOK si sa completezi o cerere online de servicii. De asemena operatorii centrului poate deja te-au contactat sa iti ofere mai multe detalii despre cum poti primi acest certificat si care sunt beneficiile sale. Acorda-le cateva minute pentru a-ti arata cum poti avea mai mult succes in business!

In functie de rezultatul research-ului realizat de ei, vei primi un raspuns pozitiv sau negativ si deja esti mai aproape de dobandirea Certificatului de “Firma de incredere”.
In schimbul sumei de 199 RON, vei primi atat un certificat A4, pe care il poti prezenta in biroul tau sau in holul de receptie al firmei tale, stickere asemanatoare si un e-card, adica posibilitatea de a-ti crea un cont pe site-ul firmei lor- ccoc.ro si de a accesa baza lor de date. In acest mod, persoanele care verifica online statutul unei firme si parerile clientilor in legatura cu aceasta vor sti de la inceput ca lucreaza cu o companie care le poate pot apela cu cea mai mare incredere si la cele mai inalte standarde de calitate ale serviciilor.


Ai un business in crestere? Iata o noua cale de a obtine succesul

Din cate se poate vedea printr-o simpla cautare pe Internet, destul de multe firme au apelat deja la serviciile Centrului si au obtinut Certificatul de “Firma de Incredere”. Multi dintre cei care doresc sa il obtina sunt managerii unor firme mai mici, in ascensiune, cei care detin cabinete de avocatura, medicale sau cei care ofera alte servicii individuale. Iar placuta cu numele firmei si titlul de firma de incredere pare sa fie la fel de apreciata precum e-card-ul, deoarece antreprenorii romani sunt interesati atat de mediul fizic, cat si de cel virtual (din ce in ce mai mult, putem adauga).

Pana la urma, este o mandrie ca eforturile sa iti fie apreciate de catre partenerii de afaceri si un astfel de certificat aduce un plus de valoare atunci cand este vazut de clienti. Certificatul are rolul de a spori increderea colaboratorilor care deja apeleaza la serviciile oferite de firma ta, in timp ce e-card-ul poate sa aduca in atentia noilor sau potentialilor clienti care folosesc internetul serviciile tale.

Romania este nevoie de un nou val de companii care se demonstreze ca se pot oferi servicii de calitate si de catre intreprinderi mici sau manageriate de tineri de succes. Si obtinerea Certificatului de “Firma de Incredere” este una dintre cele mai bune modalitati de a obtine atentia colaboratorilor asupra produselor sau serviciilor oferite si de a atrage succesul.

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: 2 - 3 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2022-12-03 00:00:00 - 2022-12-04 00:00:00