studentie.ro  » cariera » consultanta » Garantia succesului - ai un loc de munca in trei luni, sau iti primesti banii inapoi

Garantia succesului - ai un loc de munca in trei luni, sau iti primesti banii inapoi

Publicat: 03 Aug 2015 | Vizualizari: 769

„Daca nu esti la munca in trei luni de la completarea dosarului, iti primesti banii inapoi!”. Oferta vine din partea companiei Banca de Joburi, care garanteaza astfel succesul tuturor celor care isi doresc un loc de munca in strainatate. Aplicantii pot accesa jobul mult-visat repede si 100% sigur, sau agentia de recrutare si plasare a fortei de munca le returneaza banii platiti la inscriere si continua sa lucreze gratuit pentru ei.

Campaniile de genul “Satisfactie totala, sau banii inapoi” trec de pe rafturile magazinelor la… locurile de munca! Agentia de recrutare si plasare a fortei de munca Banca de Joburi din Brasov a avut curajul sa lanseze o astfel de oferta, unica si in premiera pe piata din Romania.

Astfel, compania le garanteaza aplicantilor ca, pe majoritatea programelor, daca in termen de trei luni de zile de la completarea dosarului de inscriere nu le mediaza plasamentul la un loc de munca, le returneaza banii platiti pe tariful de inscriere si continua sa le caute un job fara a le mai cere vreun ban. Oferta vine in conditiile in care durata contractuala standard a unui astfel de serviciu este de un an de zile.

Prin aceasta campanie Banca de Joburi vrea sa demonstreze ca ramane una dintre cele mai eficiente agentii de recrutare si plasare a fortei de munca de pe piata, precum si sa-si fidelizeze candidatii si sa le dovedeasca celor reticenti ca exista pe piata companii care isi fac treaba, chiar foarte bine.

Oferta vine ca urmare a experientei acumulate in 14 ani de existenta pe piata, timp in care Banca de Joburi a plasat cu succes peste 10 mii de candidati, pe posturi din domenii dintre cele mai diverse si pe toate nivelurile de experienta, de la incepatori pana la profesionisti: medical, industrial, vanzari, depozite, transport, HoReCa, babysitting, ingrijire batrani, bucatarie, macelarie, job-uri domestice si multe altele. Partenerii agentiei ofera locuri de munca atat in Romania, cat si in cele mai cunoscute tari din lume: Marea Britanie, Franta, Italia, Germania, Grecia, Cipru, Olanda, Belgia, Qatar sau UAE.

Denumita „Garantia succesului”, campania s-a dovedit deja un succes atat de rasunator in randul candidatilor incat Banca de Joburi a decis adoptarea sa in mod permanent ca parte a portofoliului sau de servicii. Este un pas mare pentru agentiile de recrutare si plasare a fortei de munca, deoarece pentru prima data in istorie, candidatilor li se garanteaza siguranta, de trei ori:

  • Prin rapiditatea medierii unui loc de munca.
  • Prin returnarea integrala a tarifului platit in cazul expirarii termenului prevazut.
  • Prin faptul ca va continua sa lucreze pentru ei, fara sa le perceapa un alt tarif, pana la gasirea locului de munca potrivit.


Pentru mai multe detalii despre Banca de Joburi precum si despre promotiile in curs accesati www.bancadejoburi.ro si www.facebook.com/bancadejoburi.

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: Confidential
Nivel cariera: 5 - 10 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2022-12-03 00:00:00 - 2022-12-04 00:00:00