studentie.ro  »  Cariera  »  Consultanta  »  Gaseste-ti loc de munca in SUA la Bucuresti!

Gaseste-ti loc de munca in SUA la Bucuresti!

1/171264
calendar_month 12 Mar 2014, 00:00
Daca iti place sa calatoresti si sa castigi si ceva bani pe perioada vacantei, targul de joburi Work and Travel USA este cel mai potrivit unde trebuie sa mergi pentru a gasi o solutie in acest scop. Targul va avea loc joi,13 martie, la JW Grand Hotel Marriott intre orele 9.00 – 17.00. Aici iti poti gasi un loc de munca pe perioada vacantei universitare in SUA.

Targul din acest an isi propune sa satisfaca cererea de forta de munca sezoniera a angajatorilor americani dar si cerintele studentilor inscrisi, prin oferirea tuturor informatiilor despre locul de munca ales, cat si prin facilitarea intalnirii dintre angajator si student, inainte de a ajunge in Statele Unite ale Americii.

Joburile oferite anul acesta iti vor da posibilitatea sa traiesti aproape timp de 4 luni in SUA, castigand un salariu cuprins intre 7,50-12$ pe ora, astfel incat, la finalul sezonului vei putea aduna venituri cuprinse intre 4.000 si 10.000 de dolari.

Cei care sunt interesati sa participe in acest program, trebuie sa indeplineasca doar cateva criterii de baza, cum ar fi, sa fie studenti la zi la o facultate acreditata sau in curs de acreditare si sa aiba cunostinte medii de limba engleza.

Foto: interbridge.org

Otilia Caraza