studentie.ro  » cariera » consultanta » Germana iti poate aduce un salariu de 1.100 lei pentru un job part-time la Cluj-Napoca

Germana iti poate aduce un salariu de 1.100 lei pentru un job part-time la Cluj-Napoca

Publicat: 20 Mai 2015 | Vizualizari: 841

Vorbitorii de limba germana din Cluj-Napoca au sansa sa se angajeze in companii multinationale relocate in Ardeal la primul targ dedicat lor, organizat de Asociatia Gutenberg.

Marirea salariului minim pe economie in Germania, la 8,5 euro pe ora) a determinat mai multe companii de renume sa reloce joburi in zone din Europa unde exista vorbitori de limba germana. Asadar, pana pe 22 mai 2015 la sediul Facultatii de Stiinte Economice, se desfasoara primul targ de joburi din tara pentru cunoscatori ai limbii germane. Companii precum Emerson, Siemens, Bosch, Office Depot, Accesa, Sykes, BuW, Genpact, Bombardier, Eon, MSG-Systems,Telenav, LKW-Walter vor fi prezente la evenimente cu zeci de oferte de joburi, potrivit Adevarul.

Cei care vorbesc limba germana la nivel incepator ajung sa primeasca salariu de pana la 2.200 lei. Pentru ca merg si la facultate, studentii pot sa se angajeze cu program part-time, castigul lor lunar ajungand chiar si la 1.100 lei si bonuri de masa.

"La acest moment exista o creştere a cererii de vorbitori de limba germana. Acum germana este pe locul 3 in topul celor mai cerute limbi in compania noastra, dar este in crestere constanta. Exista mai multe proiecte ale companiilor din domeniu care prevad ca in viitorul apropiat se va dubla numarul de angajati vorbitori de germana din Cluj", a declarat un specialist HR prezent la targ, potrivit sursei citate.

Autor: Andreea Catan
Foto: galleryhip.com

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: 6 - 12 luni
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Iasi, Pitesti, Ploiesti
Perioada de valabilitate: 2022-12-02 00:00:00 - 2022-12-05 00:00:00