studentie.ro  »  Cariera  »  Consultanta  »  Idei creative pentru organizarea biroului

Idei creative pentru organizarea biroului

1/181843
calendar_month 15 Sep 2014, 00:00
Vrei sa ii oferi un suflu nou biroului tau aflat intr-o superba dezordine? Ei bine, afla ca nici macar nu este necesara vreo investitie financiara - tot ce trebuie sa faci este sa iti folosesti creativitatea! Arunca un ochi peste ideile de mai jos care te vor ajuta sa iti organizezi eficient si creativ biroul!

Adu borcanele din camara pe birou
In loc sa folosesti suporturile, adesea nu tocmai reusite, destinate pixurilor si altor instrumente de scris, ce ai zice sa transformi niste banale borcane intr-un suport de-a dreptul creativ? Poti face ce doresti cu ele - le poti picta, spre exemplu, sau chiar lipi ca in imagine.

Reda viata unui vechi oblon
Poate mai tii minte vechile obloane colorate, din lemn, cu care bunicii tai tineau la distanta razele soarelui. Daca ai de unde sa faci rost de un astfel de oblon, agata-l pe un perete si transforma-l in suport pentru scrisori, vederi, facturi si alte lucrusoare pe care fie iti place, fie ai nevoie sa le ai sub ochi.


Suport de carti din cutii de pantofi

Nu stii ce sa faci cu stivele de cutii de pantofi? Daca nu iti tii incaltaimintea in ele, nu le arunca, ci transforma-le in rafturi pentru carti, mape, dosare, agende, caiete etc. Asaza-le unele peste altele, formand un corp de mobilier original, si bucura-te de noul tau spatiu de depozitare eficient si neconventional!


Amenajeaza-ti biroul intr-un spatiu surprinzator

Camera ta este mult prea mica pentru a face loc unui birou standard? Ei bine, transforma doua corpuri de mobilier intr-un birou improvizat, cu tot cu rafturi, ca in imagine. Asa, vei avea si unde sa scrii, beneficiind si de spatiu berechet pentru a-ti tine toate cele necesare la indemana, de la instrumente de scris la carti, caiete si cursuri.

Reda utilitatea unui suport pentru sticle de vin
Un suport uitat de sticle de vin poate deveni depozitarul tuturor lucrusoarelor care stau imprastiate la tine pe birou, fie ca vorbim despre instrumente de scris, agrafe, pensule etc. Pune suportul undeva la indemana, in apropierea biroului, eventual chiar dedesubtul unor rafturi, pentru ca totul sa fie la un loc, intr-o organizare fara cusur.

Foto: xmfc.com, lifehack.org