studentie.ro  »  Cariera  »  Consultanta  »  Incepe targul de joburi si practica pentru economisti!

Incepe targul de joburi si practica pentru economisti!

1/172137
calendar_month 24 Mar 2014, 00:00
Editia 2014 a targului oficial ASE Job & Internship Fair are loc pe 2 aprilie, la Bucuresti, oferind tinerilor economisti cele mai bune si interesante oferte de munca si stagii de practica, pentru a se lansa intr-o cariera de succes.

Comunitatea studentilor si absolventilor ASE este asteptata, pe 2 aprilie, la ASE Job & Internship Fair, unde numeroase companii multinationale si intreprinderi mici si mijlocii din Romania pun la dispozitia economistilor numeroase oferte de locuri de munca si de practica. Printre companiile care si-au anuntat prezenta la targ se numara branduri de prestigiu, precum P&G, McDonalds, BCR, Mega Image, HP, Deloitte PwC etc.

Totodata, in perioada 31 martie - 3 aprilie, va avea loc si un maraton de workshopuri pe teme diverse, in cladirea Ion N. Angelescu (Caderea Bastiliei) din Bucuresti.

Ajuns la cea de-a doua editie, targul este organizat de ASE Bucuresti, prin Centrul de Cariera ASE, si Asociatia Absolventilor ASE - ALUMNI ASE, in colaborare cu Uniunea Studentilor ASE.

Foto: Sites.miis.edu