Intrebari bizare adresate la interviurile de angajare la Facebook, Twitter si alte companii reale!
3/36288
calendar_month 19 Mar 2015, 00:00
Site-ul american de joburi Glassdoor tocmai a facut publica o lista cu cele mai bizare si mai dificile intrebari adresate candidatilor la interviurile de angajare de catre companiile americane. Pentru a realiza lista de fata, compania a trecut in revista zeci de mii de intrebari share-uite de candidati pe site-ul Glassdoor. Iata mai jos cele mai bizare intrebari:

1. „Daca ti s-ar cere sa umpli un Boeing 747 cu jeleuri, ce ai face?”, intrebare adresata la firma Bose pentru postul de IT Support Manager.

2. „De ce este Pamantul rotund?”, intrebare adresata la Twitter pentru postul de Software Engineer.

3. „Cine ar castiga intr-o lupta intre Spiderman si Batman?", intrebare adresata la Stanford University pentru postul de Medical Simulationist.

4. „Descrie culoarea galbena cuiva care nu vede”, intrebare adresata la Spirit Airlines pentru postul de stewardesa.

5. „Cati oameni au zburat din Chicago anul trecut?”, intrebare adresata la Redbox pentru postul de Software Engineer II.

6. „Daca dimineata ai avea 2000 de emailuri necitite si ai putea raspunde doar la 300, cum ai alege emailurile la care vei raspunde?”, intrebare adresata pentru un candidat la postul de Dropbox Rotation Program.

7. „Ce ai mancat la micul dejun?”, intrebare adresata unui candidat la postul de Sales Associate pentru Banana Republic.

8. „Daca ai putea sa fii un supererou, cine ai fi?”, intrebare adresata la Chipotle pentru un post oarecare.

9. „Ce pret ai cere pentru a spala fiecare fereastra din Seattle?”, intrebare adresata la Facebook pentru postul de Online Sales Operations.

10. „Care a fost cea mai controversata decizie pe care ai luat-o vreodata?”, intrebare adresata la Twitter pentru postul de Account Associate.

11. „Cate benzinarii sunt in America?”, intrebare adresata la Zappos Family pentru postul de Senior Financial Analyst.

12. „Ce ai face daca ai fi singurul supravietuitor dintr-un accident de avion?”, intrebare adresata la Airbnb pentru postul de Trust and Safety Investigator.

13. „Pe o scara de 1 la 10, in care 1 inseamna foarte destept si 10 foarte muncitor, tu unde te-ai situa si de ce?”, intrebare adresata la BMO pentru postul de Capital Markets Investment Banking Analyst.

14. „Care este cel mai ciudat lucru pe care l-ai facut vreodata?”, intrebare adresata la Trader Joe unui candidat la un post oarecare.

Foto: sellleadsucceed.com