studentie.ro  » cariera » consultanta » Invata proiectare 3D cu cel mai bun soft: SolidWorks!

Invata proiectare 3D cu cel mai bun soft: SolidWorks!

Publicat: 10 Dec 2015 | Vizualizari: 1894

Piata muncii pentru proaspetii absolventi politehnisti poate fi o adevarata provocare. Discrepantele intre cerintele pietei si cunostintele dobandite in anii de studiu sunt piedici reale in calea obtinerii unui loc de munca in domeniu. Proiectarea 3D este un domeniu amplu, care necesita cunostinte, deprinderi si abilitati tehnice desavarsite. Pentru a usura si fructifica la maximum munca inginerilor si designerilor industriali, exista Solidworks, unul dintre cele mai bune si profesioniste softuri create pentru proiectare 3D.


Daca esti inca student la o facultate de profil sau, pur si simplu, pasionat de proiectare 2D sau 3D si-ti doresti sa-ti aprofundezi cunostintele, SolidWorks prin resellerul autorizat in Romania Vegra Info iti ofera aceasta oportunitate. Poti deveni specialist in domeniu prin cursurile de pregatire organizate de SolidWorks, la centrul de training al companiei. Daca vei duce la bun sfarsit unul dintre pachetele de cursuri puse la dispozitie, vei avea posibilitatea de a obtine certificare la nivel international ca Certified SolidWorks Associate, Professional sau Expert.


Ce este SolidWorks?Cel mai important si utilizat soft care acopera intregul proces de proiectare, validare, si servicii de comunicare tehnica si gestionare a datelor. Asadar, daca esti pasionat de acest domeniu, SolidWorks este alegerea cea mai potrivita, iar statutul de student iti aduce o serie de beneficii care sa-ti niveleze drumul spre practicarea meseriei pe care ti-o doresti: programul SolidWorks pentru studenti propune cursuri de pregatire si formare profesionala, in urma carora vei obtine o diploma de absolvire si vei intra in baza de date a absolventilor Solidworks, ceea ce iti ofera un avantaj real pe piata locurilor de munca in inginerie sau design industrial. In plus, daca esti student, obtii automat reducere de 50% din taxa de inscriere, in baza legitimatiei emise de facultatea la care studiezi!
Vegra Info, SolidWorks si UPB: pregatirea studentilor pentru piata muncii


Pentru a incuraja tinerele talente, SolidWorks si resellerul autorizat in Romania Vegra Info au creat un parteneriat cu Universitatea Politehnica Bucuresti, in urma caruia au rezultat doua proiecte dedicate studentilor: Consiliere pentru cariera, practica pentru succes si Cariera de succes in stiintele ingineresti, care sub motto-ul „Tranzitia de la scoala la viata activa” au introdus, practic, 800 de studenti in procesul de productie. Acestia au asistat la intregul parcurs al proiectelor, de la proiectare la obtinerea produsului finit, fiind indrumati de tutori specializati Vegra si lucrand cu softul SolidWorks. Stagiile de practica au avut ca scop pregatirea studentilor pentru piata fortei de munca si integrarea lor in societatea romaneasca in calitate de membri productivi ai acesteia, facilitand astfel tranzitia lor de la statutul de studenti la cel de angajati.


SolidWorks, editia pentru studenti


Daca iti doresti sa obtii softul SolidWorks, fie ca vrei sa exersezi, sa te specializezi sau sa il testezi, statutul de student este in avantajul tau. Solidworks Premium pentru studenti are denumirea de Student Edition si poate fi achizitionat cu doar 135€, un pret exclusiv pentru cei la inceput de drum, care vor sa se specializeze chiar de pe bancile facultatii. Aceasta oferta este pusa la dispozitie de catre resellerul autorizat SolidWorks in Romania, Vegra Info. Vegra Info este reseller autorizat SolidWorks in Romania si se ocupa de servicii de vanzare, suport tehnic si implementare de solutii DS SolidWorks.

Care sunt pachetele SolidWorks si ce contin acestea?
SolidWorks are o gama variata de solutii de proiectare 3D, iar unul dintre cele mai populare produse este programul SoldiWorks 3D CAD, care cuprinde 3 pachete:


SolidWorks Standard


Pachetul SolidWorks Standard ofera solutii de proiectare 3D prin intermediul caruia poti crea rapid, cu un training minim, piese, ansambluri sau desene 2D. Printre principalele functii ale acestui pachet, se numara:
• Animatie CAD;
• Controlul reviziei;
• Calcularea costurilor;
• SolidWorks;
• Modelarea ansamblului si a partilor;
• Analiza tolerantelor;
• Verificarea interferentelor.


SolidWorks Professional


SolidWorks Professional este un pachet care include toate functiile oferite de SolidWorks Standard, alaturi de numeroase alte functii suplimentare prin intermediul carora va creste gradul de inovatie, precum si productivitatea pentru managementul informatiilor, randari de acuratete fotografica si o biblioteca avansata cu repere si componente.


SolidWorks Premium


Varianta SolidWorks Premium reprezinta o solutie ofertanta, care imbina caracteristicile SolidWorks Professional cu un ansamblu de instrumente de simulare, validare si functii avansate de dirijare a circuitelor si conductelor.Cheia succesului este invatarea continua, iar SolidWorks iti pune la dispozitie nu doar informatii si cunostinte prin serviciile si produsele oferite, ci si un mediu dinamic, o comunitate activa interesata sa se creasca in permanenta, iar acest lucru te va ajuta sa te dezvolti personal, profesional si sa-ti trasezi o cariera de succes, de timpuriu. Afla mai multe pe site-ul Vegra Info si devino si tu unul dintre tinerii specialistii in domeniu!

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: Confidential
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2022-11-29 00:00:00 - 2022-12-04 00:00:00