studentie.ro  »  Cariera  »  Consultanta  »  Iti cauti un job? Vezi ce joburi sunt disponibile in perioada urmatoare

Iti cauti un job? Vezi ce joburi sunt disponibile in perioada urmatoare

1/181927
calendar_month 16 Sep 2014, 00:00
Potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca, cele mai multe locuri de munca la nivel national pentru perioada urmatoare sunt disponibile la Cluj, mai exact 2.158, urmat de Bucuresti, cu 1.908, si in Prahova, cu 1.488.

Cele mai putine joburi sunt scoase la concurs in acest moment la Bacau, in numar de 7. Absolventii de studii medii si profesionale au mai mult noroc decat cei cu studii superioare, pentru ca la nivel national sunt disponibile peste 16.000 locuri de munca pentru acestia, informeaza Agerpres.

Persoanele cu studii superioare se pot angaja pe posturi ca programator, ingineri mecanic, inginer de sistem in informatica, consilier juridic, economist in economie generala, inginer constructii civile, educator, inginer electronist sau asistent social nivel superior, in total 1.222 joburi.

Pentru ocuparea unuia dintre locurile de munca anuntate de ANOFM, cei interesati trebuie sa se prezinte la agentiile teritoriale pentru ocuparea fortei de munca de domiciliu sau de resedinta sau pe www.anofm.ro

Andreea Catan
Foto: watchdogwire.com