studentie.ro  »  Cariera  »  Consultanta  »  LINK Academy: Cursuri de IT la standarde internationale

LINK Academy: Cursuri de IT la standarde internationale

1/181838
calendar_month 15 Sep 2014, 00:00
LINK Academy este o scoala internationala de IT care a patruns si pe piata de educatie din Romania in anul 2010. Este o scoala intr-o continua expansiune deoarece oamenii au sesizat ca cele mai multe locuri de munca sunt in IT, iar posibilitatile lor de a urma o pregatire profesionala sunt foarte reduse.

LINK Academy promoveaza un invatamant online, acesta este motivul pentru care reteaua de studenti nu se rezuma doar la tarile in care exista sediu. Oameni de pe toate continentele au preferat cursurile de aici.

Inca din primul an aici s-a inscris un numar mare de persoane care au dorit sa se specializeze in domeniul informaticii, indiferent de ramura: programare, design, proiectare asistata, business si altele. Numarul lor creste de la an la an pentru ca cerintele de persoane calificate in IT de pe piata muncii sunt in crestere.

De ce sunt preferate cursurile LINK Academy?
Comparativ cu alte scoli din tara, aici se gaseste cea mai mare colectie de diplome si certificari in IT. Dovada stau parteneriatele incheiate cu institutii si companii de profil recunoscute pe plan international.

Din anul 2006, LINK Academy a devenit Microsoft Partener care reprezinta cel mai inalt nivel de competenta si specializare in lucrul cu tehnologiile Microsoft si, totodata, cea mai apropiata relatie de afaceri cu compania Microsoft.

Cu un an inainte cei de la Cambridge International Examinantion si-au pus garantia asupra cursurilor. Este singura scoala din tara unde se pot obtine diplome Cambridge in IT si Business.
Lista poate continua cu Adobe, ZEND, ORACLE, AutoDesk.

Ultimul parteneriat a fost incheiat cu LPI (Linux Professional Institute), devenind singurul training center acreditat din Romania.

Cum se studiaza?
LINK Academy promoveaza invatamantul de tip E-Learning. Studiul online a devenit la ora actuala cea mai buna metoda pentru a te recalifica intr-un domeniu cautat. Poti invata si poti lucra in acelasi timp, astfel ca la momentul terminarii cursurilor vei avea experienta necesara pentru postul dorit. Studiul nu va interfera cu programul zilnic. Mai mult se poate invata oriunde exista un computer. Cursurile sunt in permenenta actualizate.

In 2005 a devenit membru EDEN - European Distance and E-learning Network. De aceea cursantii invata conform acelorasi principii ┼či criterii de studiu la distanta ca cetatenii tarilor din Uniunea Europeana.

LINK Academy este intr-o continua adaptare la cerintele internationale din educatie. Cursurile sunt revizuite conform celor mai noi ghiduri software aparute. Profesorii fac tot posibilul sa fie la curent cu avalasa de tehnologie si sa ofera cunostinte actuale studentilor.

Parteneriatele cu institutii de renume nu se vor opri aici. Se incearca aducerea in tara si punerea la dipozitia cursantilor si a altor diplome recunoscute international. LINK Academy incearca si pana acum a reusit cu brio sa tina pasul cu cele mai importante institutii din educatie.