Practica la Comisia Europeana, platita cu 1.000 de euro
3/37047
calendar_month 20 Aug 2015, 00:00
Daca ai terminat facultatea si vrei sa-ti incepi cariera, Comisia Europeana asteapta aplicatia ta pentru un stagiu de practica pentru perioada martie-iulie 2016, remunerat cu 1.000 euro. Ce conditii trebuie sa indeplinesti, afla in continuare!

Absolvirea unei facultati, vorbirea fluenta a limbii engleze, germane sau franceze, iar limba materna sa apartina unui stat membru al Uniiunii Europene, sunt principalele criterii de selectie pentru internshipul disponibil in cadrul Comisiei Europene.

Persoanele selectate au posibilitatea de a primi inapoi banii cheltuiti pe deplasare si pentru politele de asigurare medicala. Docoumentele necesare confirmarii locului sunt: copia cartii de identitate, pasaport, copia calificarilor universitare, dovada competentelor lingvistice declarate (studii in strainatate sau de alta natura); dovada de experienta de munca (daca este cazul), relateaza viata-libera.ro.

Aplicatiile pentru cele 1.400 de locuri disponibile pentru toate tarile UE se inregistreaza pe site-ul http://ec.europa.eu/stages/ pana la data de 31 august 2015.

Andreea Catan
Foto: erasmusmadridflat.com