studentie.ro  » cariera » consultanta » Prinde un post de ghid la Palatul Parlamentului! Doar 50 dintre voi vor fi alesi!

Prinde un post de ghid la Palatul Parlamentului! Doar 50 dintre voi vor fi alesi!

Publicat: 26 Mai 2015 | Vizualizari: 1439

In cazul in care vara asta vrei sa te prinda la job, fa bine si te pregateste din timp! Pe langa cursurile din sesiune, mai adauga pe lista de studiu si bibliografia concursului organizat de Centrul International de Conferinte din Palatul Parlamentului, in urma caruia poti ocupa unul dintre cele 50 de locuri vacante de ghizi colaboratori la „Casa Poporului”.

Conditii de participare la concurs:

-Absolvent de studii medii cu diploma de bacalaureat – studenti
-Cunoasterea la nivel avansat a unei limbi de circulatie internationala

Inscrieri:

Perioada de inscriere la concurs este 26 mai – 12 iunie 2015. Pentru a te inscrie trebuie sa te prezinti la Compartimentul vizite al Camerei Deputatilor din str. Izvor 2-4, intrarea A3I, în intervalul 10:00-16:00.
Dosarul de inscriere la concurs, pe care il vei depune la adresa mai sus mentionata, trebuie sa contina urmatoarele documente:
  • Fisa de inscriere tip (Descarca formularul tip de inscriere de aici:
  • O copie dupa cartea de identitate
  • O fotografie tip buletin

Concurs:

Concursul se va organiza in data de 16 iunie 2015, ora 10.00 si va consta intr-o proba scrisa din urmatoarea bibliografie:
  • Constitutia Romaniei
  • Regulamentul Camerei Deputatilor - www.cameradeputatilor.ro.

Tematica de concurs este urmatoarea:

  • Parlamentul Romaniei: organizare, structura, scurt istoric.
  • Funcţii ale Parlamentului intr-o societate democratica
Proba scrisa va fi urmata de un interviu care va avea loc pe data de 18 iunie, de la ora 10.00.

Ce vei face mai exact?

Vei insoti grupurile de turisti care viziteaza Palatul Parlamentului pe trasee prestabilite si le vei face acestora prezentarea institutiei in limba pe care o cunosti cel mai bine.

Voi fi platit?

Toate posturile sunt platite in baza unui contract de colaborator ce va fi reinnoit (daca vei dori) anual. Detalii despre suma cu care vor fi remunerate aceste posturi se vor afla la interviul din 18 iunie.
Centrul International de Conferinte a fost infiintat printr-o hotarare a Camerei Deputatilor in anul 1994, fiind cunoscut publicului larg in primul rand pentru faptul ca a gazduit lucrarile Forumului Crans Montana.
Constructia Palatului Parlamentului a inceput in anul 1984, cladirea fiind structurata pe 9 niveluri la exterior si 9 niveluri subterane. Conform World Records Academy, Palatul Parlamentului este cea mai mare cladire administrativa pentru uz civil ca suprafata din lume, cea mai scumpa cladire administrativa din lume si cea mai grea cladire din lume.
Foto: rfi.ro

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: 3 - 5 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2022-12-02 00:00:00 - 2022-12-16 00:00:00