studentie.ro  »  Cariera  »  Consultanta  »  Sansa ta sa joci intr-un film si sa castigi bani de buzunar

Sansa ta sa joci intr-un film si sa castigi bani de buzunar

1/176311
calendar_month 29 Mai 2014, 00:00
Un film istoric sta sa inceapa, iar tu poti juca in el! Daca te potrivesti profilului, foloseste datele de contact din josul articolului si da-ne un semn!

Cu siguranta ca nu toti barbatii si-ar dori sa faca armata, dar sigur si-ar dori sa se joace de-a soldatii. Acum e sansa ta! Suntem in cautarea unui numar mare de baieti cu parul lung sau mediu, dispusi sa traiasca o experienta unica. Suna tentant?

Te asteapta 5 zile de instructie adevarata cu un fost membru al trupelor SAS. 5 zile in care uniforma si arma vor face parte din viata ta si vei fi tratat ca un recrut adevarat. Ce barbat nu si-ar dori sa invete sa manuiasca o arma? Si chiar sa o foloseasca!

Apoi, timp de minim 30 de zile, vei filma alaturi de o echipa profesionista. Castigi experiente noi si bani de buzunar. Vara abia incepe si la fel si distractia! 50 lei / zi si cateringul asigurat.

Asadar, soldatii nostri nu vor fi tunsi periuta, ci vor avea scene in care parul le va flutura in vant.

Daca tu nu te potrivesti profilului, dar stii pe cineva care se incadreaza, recomanda-i casting-ul nostru si cu siguranta iti va multumi, iar tu te vei bucura sa-l vezi jucand in film.

Pentru inscriere la casting suna la: 0756086952 - Rusen Florin, 0731009797 - Radu Dragoi sau 0731579665 - Alex Gheorghe.

Afla informatii despre noi si proiectele noastre anterioare pe www.helloentertainment.ro si da-ne un Like pe Facebook Hello Entertainment Bucuresti ca sa fii la curent cu proiectele urmatoare.