Saptamana aceasta are loc cel mai mare targ de cariera din Banat!
3/37156
calendar_month 12 Oct 2015, 00:00
Editia cu numarul 7 Angajatori de TOP Timisoara se va desfasura saptamana aceasta, vineri si sambata, pe 16-17 octombrie la Centrul Regional de Afaceri. La eveniment vor fi prezente 50 de companii, care vor oferi peste 2000 de oportunitati de cariera.

Industriile prezente la Angajatori de TOP Timisoara. In cadrul targului din aceasta toamna vor fi prezente companii cu planuri importante de recrutare, angajatori care reprezinta domeniile: IT&Telecom (29%), Inginerie (20%), Automotive (12%), Servicii/BPO (8%), Logistica & Transporturi (6%), FMCG (6%), Retail (6%), Financiar-Bancar (4%), Audit/Consultanta (4%), Constructii si Productie (3%), etc.

Ce spun cei care si-au gasit un job in urma participarii la Angajatori de TOP? Targurile de cariera sunt un mijloc eficient pentru obtinerea de joburi in Timisoara. Fie ca vorbim despre profesionisti cu experienta sau juniori la inceput de drum, exista 2000 de oportunitati de cariera la targ. Aproximativ 25% dintre joburile deschise de companiile care participa la targul de cariera Angajatori de TOP sunt acoperite in urma evenimentului, iar cei care la editiile anterioare participau in calitate de vizitatori, astazi sunt angajati ai companiilor prezente la Angajatori de TOP.

„Am participat la Angajatori de TOP in vederea cautarii unui nou job si la un nivel mai avansat. Am aplicat CV-ul meu la mai multe companii prezente la eveniment. Experienta a fost una foarte placuta pentru mine deoarece am avut ocazia de a discuta fata in fata chiar cu angajatorul. Reprezentantii companiei Netex Consulting mi-au descris ce presupune a avea o pozitie in cadrul firmei. Sunt student la Facultatea de Limbi Straine, astfel Netex Consulting mi-a oferit ocazia sa activez chiar in domeniul pe care il studiez in prezent. Am fost contactat la scurt timp pentru interviu, fiind selectat ulterior in urma promovarii testelor ce verifica nivelul competentelor lingvistice cerute in cadrul firmei. Acesta a fost unul dintre motivele pentru care cred eu ca am fost selectat sa lucrez in firma, tinand cont probabil si de mica mea experiena in campul muncii avand in vedere varsta. Recomandarea mea pentru cei care participa la targul de cariera Angajatori de TOP este sa aleaga cu atentie exact ce considera ca este potrivit pentru ei, pentru satisfactia de a-ti scoate cu placere in lumina cunostintele si abilitatile nu numai pentru o nevoie materiala. Succes tuturor!" - Patru Daniel, Asistent Relatii Publice si Comunicare - Netex Consulting.

„Am vizitat targul Angajatori de TOP din martie 2015, avand Kaufland ca punct principal de interes. Mi-am depus CV-ul si am fost incantata sa descopar ca la stand era o persoana pregatita sa sustina interviuri in limba germana. Prima etapa a procesului de selectie s-a desfasurat repede, iar dupa alte 2 interviuri la sediul companiei, unde am avut ocazia sa interactionez cu viitori colegi, m-am alaturat echipei pe jobul dorit”, sustine Iulia P., Asistent Manager - Kaufland Romania.

Programe de internship si trainee. La aceasta editie, studentii si proaspat absolventii care doresc internshipuri in Timisoara pot aplica la peste 200 de pozitii disponibile in cadrul companiilor care participa la eveniment:CompanieProgramul de InternshipDomeniu
Alcatel-Lucent Internship positions for technical students; Internship - Testing Automation; Internship - LTE OAM developer; Internship - Network Optimization R&D Junior Software Developer; Internship - Junior Software Developer Inginerie, IT Software
Microsoft Microsoft Academy for College Hires IT Software, IT Hardware
Profi Rom Food Program de internship Vanzari
Valeo Lighting Injection Internship (paid) - Finance Department Financiar
McDonald`s Romania Manager Trainee FMCG
KFC Manager Trainee FMCG
Kaufland Romania Trainee FMCG
ProCredit Young Bankers Bancar
ALTEN Romania Java Internship IT Software
Bearingpoint Internship Reporting and Software; Internship Business Consulting IT Software
IBM IBM Internship - Customer support representative IT Software
DB Schenker Learning by doing Logistica, Transporturi
Continental Internship - Electronics Manufacturing TSR Inginerie
Hartl Connect Transport Sales Manager Trainee Vanzari, Logistica
cargo-partner Traineeship in International Logistics and Transports Logistica
DALLI Group Internship as Process Engineer Inginerie
SSI Schaeffer Java School IT Software
IT Vizion Java Junior Developer, Junior PHP Developer IT Software


Angajatori de TOP este locul ideal in care candidatii pot discuta cu angajatorii si pot afla informatii despre complexitatea pozitiilor disponibile sau despre ce abilitati si competente este nevoie pentru ca un candidat sa poata ocupa o anumita pozitie. In plus, cei care doresc sa participe la studii de caz sau care vor sa afle despre ultimele tehnologii pot participa la cele 19 workshop-uri si conferinte care vor avea loc in cadrul Angajatori de TOP Timisoara. Cei care doresc sa se inscrie trebuie sa se grabeasca, acestea fiind ultimele zile in care isi pot rezerva un loc la aceste conferinte si workshop-uri.

19 workshop-uri si conferinte la Angajatori de TOP Timisoara


SkillShops: In cadrul acestor workshop-uri candidatii pot afla sfaturile specialistilor in recrutare, ce pozitii sunt deschise in companii, dar vor avea posibilitatea sa dezvolte si abilitati importante, precum comunicare eficienta, tehnici de negociere si vanzare, munca in echipa, stiluri de leadership, orientarea catre client, managementul timpului, metode de prioritizare si eficientizare, etc. Companii care sustin SkillShops la Angajatori de TOP Timisoara: Accenture (Employee Engagement at Accenture), Cargo-Partner (Career@Transport & Logistics), Valeo Lighting Injection (Lean production-implementation of SMED) Flex (Live Smarter), DB Schenker (Internship & Trainee Conference powered by DB Schenker), KPMG (Frica inceputului de drum. Cum sa te pregatesti pentru contactul cu angajatorii si ce asteapta ei de la tine).

TechLabs: Aceste workshop-uri vor oferi informatii despre ultimele noutati si cele mai inovatoare proiecte din domeniul IT. Companiile care vor sustine TechLabs la Timisoara: ACI Worldwide ( Security Engineering Inside Hackers Perspective of security Engineers in software payments), Alcatel-Lucent (Visions of the Cloud), Atos IT (Canopy - the Atos Cloud), BearingPoint (Join the BearingPoint Spirit) Microsoft (Talent Development programs inside Microsoft), Continental (Trust is Good, Test is Better -Testarea in Automotive).

TechTalks: In cadrul acestor conferinte, specialisti din companiile prezente le vor prezenta participantilor detalii despre ultimele tehnologii utilizate si cum functioneaza acestea, dar si beneficiile si provocarile intalnite. Conferintele TechTalks de la Angajatori de TOP Timisoara sunt: Agile Estimating & Planning; Key influencers shaping the software industry in Timisoara.

Angajatori de TOP Timisoara va avea loc incepand cu ora 10.00 la Centrul Regional de Afaceri intre 16-17 octombrie, accesul fiind gratuit, in baza prezentarii CV-ului Barcode. Detalii despre eveniment, companiile participante si programul workshop-urilor pot fi regasite la sectiunea dedicata targului pe www.hipo.ro