studentie.ro  »  Cariera  »  Consultanta  »  Studentii in domeniul IT&C discuta cu cei mai doriti angajatori la evenimentul ?Stagii pe Bune?

Studentii in domeniul IT&C discuta cu cei mai doriti angajatori la evenimentul ?Stagii pe Bune?

1/171703
calendar_month 18 Mar 2014, 00:00
Sambata, 22 martie, evenimentul „Stagii pe Bune” aduce impreuna in holul Facultatii de Automatica si Calculatoare (Universitatea Politehnica Bucuresti) peste 450 de studenti in domeniul IT&C si reprezentanti a 16 dintre cei mai doriti angajatori. Participarea la eveniment este gratuita, iar tinerii prezenti vor avea ocazia sa participe la workshop-uri tehnice si discutii cu profesionisti pentru a intelege care sunt perspectivele lor de cariera in diferite companii.

Evenimentul „Stagii pe bune” incepe sambata la ora 9:30 cu o sesiune introductiva in care participantii vor afla mai multe despre oportunitatile pe care le pot accesa in cadrul programului. Ziua continua cu prezentari tehnice sustinute de companiile partenere, prezentari care se vor desfasura in doua sesiuni paralele. Astfel, tinerii prezenti la eveniment vor avea ocazia sa afle mai multe despre proiectele tehnice pe care pot lucra pe durata verii daca aleg sa efectueze un stagiu de practica la Bitdefender, 4PSA, Adobe, Intel, Teamnet, Ubisoft, VMWare, Advahoo, Eau de Web, Endava, IBM, Kapsch, Luxoft sau Zitec.

Noutatea editiei cu numarul 10 a programului „Stagii pe Bune” consta in faptul ca studentii au acum la dispozitie si programe de stagiu internationale: VMWare, companie americana care dezvolta software de virtualizare, va participa la eveniment si va prezenta tinerilor oportunitatile de stagii internationale pe care le pot accesa.

Evenimentul se incheie la ora 14:30 cu pizza si networking in spatiile special destinate, facilitand astfel dialogul si interactiunea directa dintre participanti si reprezentantii companiilor prezente la eveniment.

„Evenimentul Stagii pe bune este mai mult decat un targ de cariera. Cele mai importante companii de IT din Romania vin in holul Facultatii de Automatica si Calculatoare nu doar pentru a-si prezenta oferta de stagii, ci si pentru a sustine prezentari tehnice in cadrul carora studentii vor intelege care sunt proiectele la care pot lucra in cazul in care aleg sa aplice pentru o anumita pozitie disponibila. E un eveniment important pentru tinerii din domeniu deoarece au ocazie sa afle de la oameni cu experienta cum va arata jobul lor si la ce proiecte vor lucra, sa discute cu stagiari din anii precedenti despre procesele de selectie, dar si sa interactioneze in mod direct cu reprezentantii companiilor si sa faca astfel networking de calitate! Le recomandam tuturor studentilor care vor o cariera in domeniu sa nu rateze evenimentul „Stagii pe Bune” din acest an!”, a declarat Vlad Posea, project manager al proiectului.

Seria evenimentelor „Stagii pe bune” continua sambata, 29 martie, la Iasi, iar participantii vor avea ocazia sa afle mai multe despre oportunitatile de cariera pe care le pot accesa la nivel local. „Stagii pe Bune” sustine dezvoltarea profesionala a tinerilor care studiaza in domeniul IT&C si le ofera acestora sansa sa isi inceapa cariera inca de pe bancile scolii. Cea de a zecea editie a programului va oferi tinerilor peste 800 de oportunitati de stagii pe durata verii, iar aplicatiile sunt gratuite si se realizeaza online pe platforma http://stagiipebune.ro pana pe data de 26 aprilie.

Peste 330 de pozitii de stagiu au fost deja inscrise pe platforma de la lansarea programului, iar companiile care doresc sa ofere stagii de practica pe durata verii pot continua sa inscrie pozitiile disponibile pana la data de 7 aprilie. Acestea pot inregistra un numar nelimitat de stagii si vor beneficia de asemenea de prezentarea pe platforma si promovarea pozitiilor deschise prin newsletter-ul InfoStagii.Sursa: comunicatedepresa.ro