studentie.ro  »  Cariera  »  Consultanta  »  Targ de joburi pentru studentii din domeniul transportului si logisticii

Targ de joburi pentru studentii din domeniul transportului si logisticii

1/184761
calendar_month 04 Nov 2014, 00:00
JobTransport, pentru ca despre el despre vorba, va avea loc la Facultatea de Transporturi din cadrul Universitatii Politehnica din Bucuresti in perioada 8-9 noiembrie 2014 si se adreseaza studentilor si absolventilor de la Transporturi.

La eveniment vor fi prezente 40 de companii din acest domeniu, printre care: Tanase Trans International, Tiriac Auto, Radacini Motors, Autonet, Avia Motorsc, TTS, Romfracht Spedition, RomEuro Insurance Consulting, FM Logistic, Metrorex, Gebrüder Weiss si multi altii. Cei interesati vor avea ocazia sa stea de vorba cu reprezentantii companiilor in vederea depunerilor CV-urilor pentru internshipuri sau joburi disponibile.
Ce ai putea face dupa absolvire in loc sa iti iei un job?

Printre pozitiile deschise in cadrul companiilor participante la targ se numara mecanic auto, specialist solutii logistice, electrician, reprezentant zonal vanzari, consilier daune, diagnostician auto, specialist relatii clienti, consultant logistica, specilist transporturi distributie, responsabil piese auto, service manager, consilier vanzari etc.

De asemenea, studentii si absolventii sunt asteptati sa participe si la workshopuri, prezentari si vor avea parte si de consiliere in cariera si redactarea CV-ului din partea consultantului Gabriel Chicioreanu, de la 4Career.

Expozitii de masini, prezentarea afacerii unui student la Transporturi, tombole cu premii si multe alte surprize te asteapta vineri si sambata la targul de joburi JobTransport.

Andreea Catan
Foto: trimbletl.com