Trenduri de business in 2015
3/36259
calendar_month 16 Mar 2015, 00:00
Inceputul unui nou an si, mai ales, venirea primaverii, este un moment oportun sa te gandesti la cateva schimbari pe termen lung in viata. De exemplu, sa incepi o mica afacere pe cont propriu. Se anunta un an prosper din punct de vedere profesional, asa ca sa-i dam drumul. Ce trenduri se vor inregistra anul acest pe piata, descopera in continuare!


Magazine online


Te-ai gandit pana acum ca magazinele online au luat piata cu asalt in 2014? Ei bine, asta e nimic in comparatie cu ce urmeaza. Internetul si activitatea de e-commerce s-a dezvoltat rapid chiar si la noi in Romania, in recesiune, asa ca e nu ar fi o idee rea sa iti incerci si tu norocul.

Inainte sa te apuci, pune la bataie un plan foarte bine conturat, apeleaza si la profesionisti in domeniu daca ai scapari pe anumite arii, stabileste un buget de investit la inceput si un venit estimat. Daca ai prieteni care trec prin aceasta experienta, cere-le sfatul si bazeaza-te pe istoricul lor pentru a calcula un posibil profit.

Obiecte handmade
Aparitia industriei fabricarii obiectelor manual a schimbat gusturile oamenilor in ziua de azi, in sensul ca au inceput sa se caute tot mai mult lucruri personalizate, unice.

Fie ca este vorba de imbracaminte, martisoare, accesorii, bijuterii sau orice altceva, obiectele handmade sunt la mare cautare in special in preajma sarbatorilor de iarna, Paste, 1-8 martie si asa mai departe. Daca esti talentat, nu mai sta pe ganduri si pune pe picioare o mica afacere cu obiecte handmade.

Aplicatii de mobil
Piata aplicatiilor de mobil este, de asemenea, in plina dezvoltare. Exista aplicatii pentru orice si suntem din ce in ce mai fascinati de ele. Daca ai cunostinte tehnice sau, mai bine zis, esti programator, tot ce trebuie sa faci este sa te gandesti la o idee si sa te apuci de treaba.

Tu care crezi ca sunt trendurile in materie de business pentru acest an?

Andreea Catan
Foto: contactvirginmedia.com