studentie.ro  » cariera » consultanta » Tu stii cand e ziua internationala a carierei? Vino pe 5 martie la International Career Day, locul unde inveti cum sa ai succes

Tu stii cand e ziua internationala a carierei? Vino pe 5 martie la International Career Day, locul unde inveti cum sa ai succes

Publicat: 27 Feb 2015 | Vizualizari: 870

Gata cu teoria, este momentul sa vezi cum se intampla in realitate. Ai ocazia sa te intalnesti fata in fata cu oamenii de succes de la care sa inveti. Vino la unul dintre cele mai mari evenimente despre cariera din tara: International Career Day.

In cadrul evenimentului vei afla cum sa iti costruiesti brandul personal, cum sa isi alegi cariera si care sunt primii pasi catre succes. International Career Day are loc joi, 5 martie, incepand cu ora 13.30, la Grand Hotel Continental Bucuresti (Calea Victoriei nr. 56).

De ce sa participi:

  • Vei afla cum sa faci cele mai bune alegeri pentru viitorul tau, vei gasi mijloace noi de a iti evidentia calitatile si a-ti pune in valoare potentialul, vei gasi inspiratia de care ai nevoie la inceput de drum.
  • Vei intra in lumea de business pentru a afla insight-uri aplicabile in alegerea carierei tale, vei face networking cu reprezentanti ai unei scoli de elita din Elvetia si vei beneficia de consultanta educationala gratuita.


Speakerii de la International Career Day au o vasta experienta in domenii precum management si leadership, marketing, PR, coaching si educatie. Acestia sunt:International Career Day este un eveniment organizat de IntegralEdu, cea mai mare companie educationala din Romania, si de Swiss Education Group din Elvetia, lider mondial in domeniul educatiei hoteliere.

“Cel mai bun sfat pe care il pot oferi este acela de a trai clipa si de a profita de fiecare oportunitate. Multumita Swiss Education Group, tinerii au sansa de a intalni lideri din domenii variate si de a sta o zi intreaga alaturi de ei. Aratati-le ca sunteti increzatori, motivati si dispusi sa invatati, zambiti mereu si pastrati o abordare profesionista in discutii”, spune Goran Yordanov, Senior Regional Manager, Swiss Education Group (SEG).

De la infiintarea primului hotel in 1982, SEG a devenit lider la nivel mondial in domeniul educatiei hoteliere. Succesul remarcabil al SEG a stabilit noi standarde in industria ospitalitatii. Pastrand traditia managementului hotelier din Elvetia, toate programele de studiu oferite de SEG combina invatarea academica cu experienta practica si sunt concepute pentru a satisface nevoile angajatorilor din domeniu. Toate scolile membre sunt supuse unor criterii de asigurare a calitatii academice, care asigura elevii ca primesc renumitul nivel de educatie elvetian.

Scolile care fac parte din grupul SEG sunt:

  • César Ritz Colleges Switzerland - Hospitality, Tourism and Entrepreneurship
  • Hotel Institute Montreux - Hospitality and Business
  • IHTTI School of Hotel Management - Hospitality and Design
  • Swiss Hotel Management School - Hospitality, Events, Resort and Spa
  • Culinary Arts Academy Switzerland - Culinary, Pastry and Chocolate Art


De doua ori pe an studentii de Swiss Education Group participa la International Recruitment Forum, eveniment exclusiv in care au oportunitatea de a se intalni cu peste 100 de companii internationale. Studentii sustin interviuri pentru obtinerea unui job, internship, management training. Toate internshipurile sunt platite (de pilda, in Elvetia un intern castiga minim 2.172 CHF, echivalentul a aproximativ 2.000 de euro).

Participarea angajatorilor din intreaga lume evidentiaza reputatia si recunoasterea SEG de lideri din industrie. Industria hoteliera si turismul este cel mai mare angajator din lume. The World Travel and Tourism Council prevede 325 de milioane de locuri de munca pana in 2021.

Prezenta pe piata locala din anul 2009, IntegralEdu este cea mai mare companie de consultanta in educatie din Romania si reprezinta peste 250 de institutii de invatamant de top din Europa si SUA. IntegralEdu organizeaza cele mai mari targuri de consultanta educationala pentru studii in strainatate in cadrul carora elevii, studentii si parintii acestora au ocazia sa intalneasca reprezentantii unor scoli si universitati de prestigiu din intreaga lume.

Urmatorul eveniment organizat de IntegralEdu este World Education Fair, targ de tabere de limbi straine si licee de elita, 14-15 martie 2015 in Bucuresti. Evenimentul va avea loc si in Constanta, pe 16 martie 2015, si in Galati, pe 17 martie 2015.

Pentru cei care nu reusesc sa ajunga la International Career Day in Bucuresti, pot participa vineri, 6 martie, de la ora 14.30, la Hotel IBIS din Constanta, (Bd. Mircea cel Batran nr. 39B-41). in cadrul evenimentului vor vorbi Goran Yordanov, Senior Regional Manager, Swiss Education Group, si Catalina Spahiu, Senior Educational Consultant, IntegralEdu.

Intrarea la ambele evenimente este gratuita, pentru detalii si inscrieri sunati la 021.311.05.72 sau accesati www.integraledu.ro


 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: 1 - 2 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Cluj Napoca, Iasi, Pitesti, Ploiesti
Perioada de valabilitate: 2022-11-29 00:00:00 - 2022-12-05 00:00:00