studentie.ro  » cariera » consultanta » Unde ne angajam vara aceasta? Vezi ce companii recruteaza chiar acum

Unde ne angajam vara aceasta? Vezi ce companii recruteaza chiar acum

Publicat: 22 Iun 2015 | Vizualizari: 1125

Gata cu seminariile si sesiunea! Vacanta s-a instalat pe toate plaiurile si pluteste usor in aerul si mintea tuturor. Dar cum castigam banii pentru a ne distra? Desigur, cea mai simpla varianta este gasirea unui job.

Daca vrei sa te angajezi in perioada de vara, acum este momentul. Concurenta prea mare nu este, iar companiile au anuntat deja posturile disponibile. Afla cine recruteaza in randurile urmatoare!

Esti elev sau student? Profi te vrea

Profi s-a adaptat vacantei de vara si a scos la concurs posturi pe o perioada determinata, pana in octombrie 2015. Acestea sunt disponibile in Constanta, Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Brasov si Sibiu.

Posturile disponibile sunt cele de casier si lucrator comercial, in numar de 50. Daca esti o persoana dinamica, te implici in munca, amabila si esti disponibila sa locuiesti minimum 3 luni intr-unul din orasele mentionate, esti invitat sa trimiti CV-ul la adresa de email resurseumane@profi.ro.

Compania ofera salariu fix si bonuri de masa, cazare pe toata perioada si decontarea transportului, posibilitate de angajare pe o perioada nedeterminata in orice magazin din retea si, mai mult decat atat, o prima de vacanta la finalul celor de 3 luni de munca.

Takko este in cautare de lucratori comerciali

Takko, unul dintre cei mai mari retaileri de moda din Europa, este in cautare de noi lucratori comerciali in orasele Bucuresti, Caransebes, Alexandra, Ramnicu-Valcea si Sibiu. Printre responsabilitati se numara efectuarea operatiunile la casa de marcat, prelucrarea marfii si implicarea activa in promovarea articolelor vestimentare.

Daca ai spirit de echipa, atitudine proactiva si esti la curent cu tendintele in moda, te numeri printre candidatii ideali. Te-ai convins? Aplica aici>>

In plus, daca ai experienta in vanzari de articole de imbracaminte, tot la Takko poti sa aplici pentru pozitia de director adjunct in Timisoara, aici>> Printre responsabilitati se numara coordonarea echipei din subordine, respectarea si patrarea standardului companiei in ceea ce priveste dispunerea marfii si asigurarea suportului necesar directorului de magazin.

Vorbesti limbi straine? Angajeaza-te la CGS

Computer Generated Solution, companie americana de outsourcing, este in cautare de 131 de vorbitori de limba germana, franceza, engleza si italiana. Postul pentru care recruteaza se numeste Specialist Relatii Clienti, este disponibil in Brasov si Bucuresti si presupune, in linii mari, preluarea si solutionarea apelurilor telefonice pentru oferirea de suport clientilor. Pentru mai multe detalii si aplicare, click aici>>

Vrei sa lucrezi in vanzari? Lidl te asteapta

Lidl va angaja in perioada urmatoare 40 de persoane in mai multe orase ale tarii. Printre joburile disponibile se numara cel de vanzator, sef de vanzari, asistent manager, lucrator comercial, sef departament depozit si responsabil de facility management. Care sunt cerintele si responsabilitatile fiecarei pozitii in parte si cum sa aplici, afla aici>>

Tu unde de angajezi vara aceasta?

Sursa: eJobs

Andreea Catan
Foto: urbanful.org

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: 6 - 12 luni
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Iasi, Pitesti, Ploiesti
Perioada de valabilitate: 2022-12-03 00:00:00 - 2022-12-05 00:00:00