studentie.ro  »  Cariera  »  Consultanta  »  Universitatea Cambridge cauta candidati pentru jobul de... "doctor in ciocolata"

Universitatea Cambridge cauta candidati pentru jobul de... "doctor in ciocolata"

1/180254
calendar_month 19 Aug 2014, 00:00
Daca vrei ca tu sa fii primul doctor in ciocolata din lume, afla ca Universitatea Cambridge a pornit recrutarile pentru acest job. Candidatl ales va lucra in cadrul Departamentului de Inginerie Chimica si Biotehnologie incepand din luna ianuarie a anului viitor.

Specialistii cu o vasta experienta in studierea mancarurilor au nevoie de un coleg pentru pozitia de doctor in ciocolata deschisa de Universitatea Cambridge. Bursa dureaza 3 ani si este finantata in totalitate. Principala responsabilitate a doctorului este de a gasi o modalitate prin care ciocolata sa-si pastreze soliditatea si calitatile intr-un climat cald.

Pentru a te califica la acest job trebuie sa ai cunostinte matematica si sa fi absolvit o facultate de 4 ani in domeniul fizicii, ingineriei sau chimiei. Jobul este deschis doar cetatenilor din statele membre ale Uniunii Europene, asadar daca esti interesat, aplica aici>>

Deadline-ul aplicarii pentru jobul de doctor in ciocolata in cadrul Departamentului de Inginerie Chimica si Biotehnologie al Universitatii Cambridge este 29 august 2014.

Andreea Catan
Foto: worldvision.com.au