studentie.ro  »  Cariera  »  Consultanta  »  Vrei un job sezonier? Marea Britanie si Grecia te asteapta

Vrei un job sezonier? Marea Britanie si Grecia te asteapta

1/189055
calendar_month 26 Ian 2015, 00:00
Seriozitatea, respectul fata de oameni si calitatea de muncitori ii recomanda pe studentii romani in strainatate si ii face sa fie cei mai doriti dintre candidati de catre angajatori. In prezent, exista peste 3.500 de joburi sezoniere in Marea Britanie si Grecia, pe perioada verii.

Agentiile de recrutare nu duc lipsa de candidati in aceasta perioada, cand au inceput recrutarile pentru joburile de peste hotare. Studentii romani sunt cei mai ravniti si sunt dornici sa munceasca si sa experimenteze alte culturi. Cele mai multe sanse le au studentii, in special cei care au mai lucrat in strainatate, dar sunt cautati si tineri pana in 30 de ani.
Un nou documentar HBO despre scientologie scoate la iveala secrete incredibile!
Firmele de specialitate primesc zilnic peste 70 de CV-uri, pentru cele 2.500 de joburi in Marea Britanie si 1.000 in Grecia. Locurile de munca sunt in mare parte disponibile in hoteluri, restaurante si aeroporturi. Programul este de 7-8 pe zi, platite cu 5-6 lire pe ora, iar cei mai norocosi au asigurate cazarea si cele 3 mese pe zi, potrivit Digi 24.

Andreea Catan
Foto: aliexpress.com