studentie.ro  »  Cariera  »  Consultanta  »  We don?t PR your afFAIRs, but we can ADd a new job for you!

We don?t PR your afFAIRs, but we can ADd a new job for you!

1/193260
calendar_month 30 Apr 2015, 00:00
PRIME Romania va invita la cea de-a saptea editie PR&Ad Fair, targul de joburi si internshipuri pentru tinerii care isi doresc o cariera in PR sau Publicitate. Specialistii din Comunicare va dau intalnire pe 14 si pe 15 mai, la Hotel Siqua (Calea Plevnei, nr. 59A, Sector 5, Bucuresti), in intervalul orar 12:00 - 19:00.

PR&Ad Fair este singurul targ de joburi si internshipuri in domeniul Relatiilor Publice si Publicitatii din Romania. Evenimentul incurajeaza comunicarea dintre tineri si potentialii angajatori, asigurand un mediu propice unei astfel de interactiuni. Astfel, participantii iau contact direct cu specialistii din domeniu, iar organizatiile invítate au sansa de a evalua pregatirea si aptitudinile viitorilor profesionisti, in timp ce isi prezinta ofertele de joburi si programele de internship. Participarea la targ este libera si nu necesita inscriere in prealabil.

Anul acesta, la PR&Ad Fair vor fi prezenti cu oferte de colaborare, sfaturi si materiale utile pentru participant: Godmother, Centrade, Rogalski Damaschin, FCB, Infinit Solutions, Creative Ideas, Hello Communication, Butterfly Media Group, Aurora Media, pastel, The Mansion Advertising, Chelgate, White Image, Geometry Global, JustAD, Porter Novelli, Roton, Universum Events, LINK Academy, ArCuB, ERKA, More than Pub, Improve Media, Orasul Antreprenorilor.

Pentru ca participantii sa inteleaga mai bine activitatile diferitelor departamente dintr-o agentie, vor avea loc, pe langa targ, patru Sessions cu tema Structura unei agentii. Acestea vor avea loc la Casa de Cultura a Studentilor (Calea Plevnei, nr. 61, Sector 5, Bucuresti).

Participantii vor afla cum sa comunice cu un client si cum sa realizeze un brief, la Sessionul dedicat departamentelor de Client Service si Strategie, sustinut de Geometry Global, joi, 14 mai, ora 13:00.
Continuand traseul dintr-o agentie, vor afla cum se desluseste un brief joi, pe 14 mai, de la ora 16:00, in timpul Session-ului de Creatie, sustinut de JustAD.

A doua zi, pe 15 mai, vor vedea cum se declina un concept si ce presupune implementarea unei campanii in online, la Session-ul inspirat de departamentele Digital si Social Media, de la ora 13:00, sustinut de Infinit Solutions.

Ultimul Session, sustinut de Porter Novelli, va incepe la ora 16:00, si va acoperi aria PR si Event Management, unde participantii vor invata cum sa coordoneze un eveniment, in timp ce comunica impecabil pentru client.

Inscrierile pentru Sessions se realizeaza la adresa de email befair@primeromania.ro. Taxa de participare este de 10 lei pentru fiecare Session.