studentie.ro  »  Cariera  »  Consultanta  »  Workshop: Inscrie-te din timp la Brand Your Career!

Workshop: Inscrie-te din timp la Brand Your Career!

1/172136
calendar_month 24 Mar 2014, 00:00
Esti in cautarea unui loc de munca? Doresti sa iti maximisezi sansele ca CV-ul tau sa fie selectat de companii? Vrei sa faci o figura frumoasa la urmatorul interviu la care vei fi chemat? Daca raspunsul tau la oricare dintre cele trei intrebari de mai sus este DA, un pas important spre viitoarea ta cariera ar putea fi Brand Your Career, un eveniment care te pregateste serios pentru pasii premergatori gasirii unui job.

A treia editie a workshop-ului Brand Your Career va avea loc anul acesta pe data de 5 aprilie 2014, intre orele 11.00 – 14.00 la Random Goodies, Soseaua Fabrica de Glucoza 9B, Bucuresti (in cadrul Novo Park – Upground Business Center).

Acolo vei fi indrumat de profesionisti sa iti optimizezi CV-ul care va fi preluat ulterior de o companie de recrutare de top. Totodata vei intocmi impreuna cu profesionistii de acolo un plan de actiune care sa dea roade in cazul in care iti doresti un prim job sau vrei sa te reorientezi profesional. Vei fi indrumat cum sa te comporti la interviu pentru a nu da gres si vei primi raspunsuri documentate la toate intrebarile si nelamuririle pe care le ai vizavi de procesul de angajare si pasii premergatori acestuia.

Inscrie-te din timp intrucat locurile sunt limitate (20 de participanti per sesiune). Tot ce trebuie sa faci pentru a fi inscris la Brand Your Career este sa trimiti un email la office@cvdesigners.ro sau sa completezi formularul de contact aici . Succes!

Foto: atqits.com

Otilia Caraza