Workshop Sessions - invata cum sa dezvolti propriile proiecte
3/36714
calendar_month 12 Mai 2015, 00:00
Academia Workshop Sessions continua! Vino alaturi de echipa Akcees pe 21 si 22 mai la ca sa inveti cum sa conduci cu succes propriile proiecte! Datorita prietenilor nostri de la BRD Groupe Societe Generale, participarea la eveniment este gratuita! Aplica pana sambata, 16 mai, la http://akcees.com/workshop si te poti numara printre finalisti!

Daca ultimele doua editii ale Academiei Workshop Sessions au urmarit dezvoltarea abilitatilor de comunicare si a brandului personal, de data aceasta tu vei invata mai multe despre managementul proiectelor, o abilitate esentiala oricarui tanar aflat la inceput de cariera, fie ca a ales directia antreprenoriatului sau ca vrea sa se dezvolte ca profesionist.

Timp de doua zile vei lucra alaturi de Irina Scarlat, Co-Fondator Akcees, si trainer profesionist cu o experienta de peste 8 ani in managementul proiectelor din diferite domenii de activitate. Pasionata de comunicare, startup-uri si tehnologie, Irina este Marketing Manager al How to Web si TechHub Bucharest si a implementat si coordonat de-a lungul timpului numeroase proiecte, de la evenimente si campanii de comunicare, pana la programe educationale sau implementarea de software pentru afaceri.

In plus, invitati speciali care ocupa pozitii cheie in industrie vor fi alaturi de tine pentru a impartasi sfaturi si bune practici din propria experienta. Printre acestia se numara Eric Vigor, Director Executiv Directia Proiecte si Organizare BRD Groupe Societe Generale.

Alaturi de Irina vei invata despre cum sa te dezvolti ca project manager si cum sa gestionezi resursele limitate pe care le ai la dispozitie pentru a atinge rezultatele dorite. Daca mai vorbim si de situatii de criza, cu atat mai mult e important sa te gandesti la ele din timp si sa inveti sa le anticipezi si sa le depasesti.

„Este cel mai reusit eveniment la care am participat pana acum. Modalitatea interactiva in care au fost prezentate informatiile a fost extrem de folositoare deoarece am experimentat ce inseamna sa fii project manager prin jocurile si exercitiile efectuate. Va multumesc pentru ca mi-ati dat ocazia de a participa la acest eveniment!”, a declarat unul dintre participantii editiei anterioare a proiectului.

Mai stai pe ganduri? Aplica pana sambata, 16 mai, la http://akcees.com/workshop si te poti numara printre finalistii care vor fi selectati pentru a participa la eveniment!

Mult succes!