studentie.ro  » cariera » dezvoltare » A 31-a editie a Workshop-ului international ICELP

A 31-a editie a Workshop-ului international ICELP

Publicat: 05 Iul 2010 | Vizualizari: 966

The International Center for the Enhancement of Learning Potential/Centrul International pentru Imbunatatirea Potentialului de Invatare (ICELP), cu sediul in Ierusalim, in colaborare cu Catedra de Psihologie Aplicata, Facultatea de Psihologie si Ştiinte ale Educatiei, Universitatea Babes-Bolyai si Universitatea din Antwerp (Belgia) organizeaza a 31-a editie a Workshop-ului international ICELP in perioada 4-15 iulie.

Workshop-ul se bucura de participarea a 20 de profesori din Israel, Belgia, SUA si a peste 150 de cursanti din 20 de tari ca Africa de Sud, Coreea, Japonia, SUA, tari din Europa si America Latina, etc.

Cursurile sustinute se adreseaza educatorilor, psihologilor, psihopedagogilor si a altor specialisti si constau in prezentarea metodelor elaborate de profesorul Reuven Feuerstein - Teoria Modificabilitatii Structurilor Cognitive (CSM); Experienta Invatarii Mediate (MLE); precum si a aplicatiilor: "Evaluarea Potentialului de Invatare (LPAD)" si "Programul de Imbogatire Instrumentala (FIE)".

Scopul principal este formarea de profesioni?ti in domeniul ameliorarii capacita?ii cognitive, si insusirea unor metode de sustinere a procesului de integrare socio-profesionala a persoanelor aflate in dificultate - copii, tineri, adulti.

Deschiderea oficiala va avea loc duminica, 4 iulie, ora 15:00, in sala Auditorium Maximum a Universitatii Babes-Bolyai (str. Em. de Martonne, nr. 1).
Sursa: UBB

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: 1 - 2 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Cluj Napoca, Iasi, Pitesti, Ploiesti
Perioada de valabilitate: 2022-06-26 00:00:00 - 2022-07-08 00:00:00