studentie.ro  » cariera » dezvoltare » A.R.T. FUSION RECRUTEAZA

A.R.T. FUSION RECRUTEAZA

Publicat: 01 Oct 2009 | Vizualizari: 1053

Nu te intreba ce face Societatea pentru tine, ci ce faci TU pentru societate!
Te deranjeaza cum ne distrugem mediul inconjurator in fiecare zi, cum ne discriminam semenii, cum unii oameni mor din cauza saraciei extreme, cum tratam cu indiferenta aceste probleme?
Ti se pare ca ai vrea sa faci ceva dar nu stii ce? Ti-e frica ca nimeni nu te va auzi sau ca vor rade de tine? Vino alaturi de noi si vei cunoaste metode alternative ale artei participative prin care poti sa te implici in societate!
Asociatia A.R.T. Fusion recruteaza. In aceasta toamna ne marim echipa! A.R.T. Fusion este o echipa de tineri care cred cu tarie ca fiecare om poate contribui in comunitate si constituie un veritabil potential creator care poate fi descoperit si activat prin arta participativa.
De ce ART Fusion? Pentru ca ai ocazia sa lucrezi cu o echipa de voluntari romani si straini entuziasti, care cred ca prin arta si dedicare pot schimba ceva in societatea in care traiesc. A.R.T. Fusion foloseste cu succes metode precum teatru forum, animatie de strada, Living Library in proiectele sale de interventie sociala.
Profilul voluntarului ART Fusion: Daca esti un tanar preocupat de ceea ce se intampla in jurul sau, care stie ca prin fapte mici se pot obtine rezultate mari, caruia ii place arta sub toate formele ei si doreste sa isi testeze limitele creativitatii si puterii de implicare, te asteptam in echipa noastra.
Ce trebuie sa faci? Sa ne trimiti CV-ul tau alaturi de o scrisoare de motivatie la adresa cristinmiss@ yahoo.com pana la data de 5 octombrie 2009. Doar cei selectati vor participa la interviurile din perioada 6-9 octombrie. Acestea vor avea loc la sediul asociatiei din Strada Pop de Basesti, nr. 43-45, ap.. 1, interfon 001, sector 2, Bucuresti. Reper: Foisorul de Foc.

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Iasi
Perioada de valabilitate: 2023-02-01 00:00:00 - 2023-02-03 00:00:00