studentie.ro  » cariera » dezvoltare » AIESEC University - factorul de decizie al viitoarei tale cariere

AIESEC University - factorul de decizie al viitoarei tale cariere

Publicat: 29 Sep 2011 | Vizualizari: 2265

La inceputul anului universitar 2011/2012, AIESEC Bucuresti ii invita pe tineri sa se dezvolte profesional intr-un mediu interactiv, prin intermediul workshopurilor din cadrul proiectului educational AIESEC University.

Aflat deja la cea de-a cincea editie, proiectul urmareste indrumarea in cariera a tinerilor din universitatile din Bucuresti si cultivarea unei legaturi pe termen lung cu domeniul corporativ.

Incepand cu 26 septembrie companii de top vor sustine workshopuri de :
IT&C : 26-28 septembrie
MARKETING & Comunicare : 5-7 octombrie
Resurse Umane : 3-5 octombrie
Finante : 3-5 octombrie

Programul evenimentului AIESEC University este urmatorul :


Workshopul de IT&C : 26-28 septembrie. Partenerii pe aceasta arie sunt : TeamNet Collaborate, TotalSoft si Valentin Haicu. Acestia vor antrena tinerii cu subiecte precum : "The future of web development (java & net)", „First step in sales” sau "Complex Integrated Solutions".

Alexandru Constantin, participant la track-ul de IT marturiseste cu entuziasm : „E a 2a oara cand vin la un eveniment AIESEC. Din prima clipa cand am auzit de AIESEC University editia a cincea, m-am inscris online si am asteptat cu nerabdare sa inceapa trainingul. Sper sa pot partcipa si la urmatoarele track-uri”.

Workshopul de Finante : 3-5 octombrie. Integrated Investment Solutions, UniCredit,LeitnerLeitner si Andrei Perianu le vor oferi participantilor informatii si sesiuni practice despre : "Profitable Investments: From theory to practice. Learn to become financially independent!", "Audit and tax consulting", „Capital Markets”, „Lean Banking - Definition and Practical Aspects”.

Workshopul de Resurse Umane : 3-5 octombrie. Urmarind valorificarea resurselor umane, Andreea Sandu de la Achieve Global va explica tinerilor prin teorie si aplicatii „Cum sa creezi un mediu motivational in functie de 3 nevoi psihologice importante ale angajatilor.”

Constantin Vica vorbeste despre „Online social network, HR and professional life”, iar Rodica Obancea va aborda conceptul de „Succes Coaching” si cum poate fi el dobandit. Cea de-a doua zi va debuta cu o sesiune sustinuta de Catalyst sub numele de „Employer Branding”, iar in ultima zi Mihaela Feodorof va ingloba conceptul de resurse umane intr-un workshop de calitate.

Workshopul de MARCOM – Marketing si Comunicare – le va crea tinerilor o perspectiva detaliata a conceptului de comunicare.

In acest sens, Loredana Caradimu le va vorbi participantilor despre „Sustenabilitate”, fiind urmata de Razvan Matasel in cea de-a doua jumatate a zilei de 5 octombrie. Sorin Blaga va prezenta „Communication Management”, iar IAA School, reprezentata de Victor Dobre, reprezinta o poarta de intrare a aspirantilor in agentii sau in departamente de marketing.

Tinerii interesati sunt asteptati sa intre pe www.aiesecbucharest.ro pentru a afla mai multe informatii si sa completeze formularul de aplicare pana pe data de 29 septembrie.

Despre AIESEC Bucuresti

AIESEC reprezinta cea mai mare organizatie de tineri la nivel international, fiind prezenta in peste 107 tari si teritorii si avand o istorie de 62 de ani in dezvoltarea personala si profesionala a tinerilor.

Organizatia ofera tinerilor o experienta de dezvoltare inedita bazata pe 10.000 de oportunitati de leadership, 10.000 de posibilitati de exchange, 470 de conferinte anuale, platforme virtuale si activitati de invatare in cadrul unui mediu international. Prezenta AIESEC in Romania s-a facut remarcata timp de 21 ani, extinzandu-se intr-un numar de 15 orase.

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Iasi
Perioada de valabilitate: 2023-02-05 00:00:00 - 2023-03-05 00:00:00