studentie.ro  » cariera » dezvoltare » ATELIER DE FILM DOCUMENTAR 'ARISTOTELES', EDITIA A IV-A

ATELIER DE FILM DOCUMENTAR 'ARISTOTELES', EDITIA A IV-A

Publicat: 16 Sep 2009 | Vizualizari: 880

In perioada 23 august - 23 septembrie 2009 se va desfasura la Sibiel, in judetul Sibiu, cea de-a patra editie a atelierului de film documentar Aristoteles.

Structura de training specializata in conceperea, regizarea si producerea de filme documentare, Aristoteles aduce laolalta experti internationali, reprezentanti ARTE si profesori universitari dela UNATC Bucuresti, FAMU Praga si Universitatea de Film Budapesta.

Programul este initiat si finantat de catre TV ARTE FRANCE, cu sprijinul CNC, Administratia Fondului Cultural National - autoritatea finantatoare, ASTRA FilmFest,TIFF, Shooting, AVIS, iStyle, Centrul Cultural Habitus si Institutul Cultural Roman.

Atelierul se va derula in 3 etape: training, filmare si montaj. In perioada 21-23 septembrie va avea loc ceremonia de inchidere a acestei editii, cand se vor proiecta cele 4 filme si se va acorda un premiu pentru cel mai bun film. Premiul in valoare de 1000 Euro va fi oferit de Institutul Cultural Roman.

Pentru mai multe detalii: www.aworkshop.org

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2023-02-01 00:00:00 - 2023-02-11 00:00:00