studentie.ro  » cariera » dezvoltare » Atelier de fotografie in Maramures

Atelier de fotografie in Maramures

Publicat: 16 Aug 2010 | Vizualizari: 853

Atelierul de fotografie se va desfasura in perioada 2-5 sept la Barsana si se adreseaza celor pasionati de fotografie, celor dornici sa se initieze in arta fotografica, celor care doresc sa stie sa faca fotografii, nu doar poze.

Pe durata lui se vor aborda elemente de compozitie, lumina in fotografie, fotografia de calatorie si arhitectura, de peisaj, prelucrare pe calculator, vor fi organizate iesiri pe teren, aplicatii practice.

La finalul acestui workshop veti dobandi abilitati de realizare a unor fotografii estetice, bune din punct de vedere tehnic, fotografii care vor putea sa satisfaca gustul prietenilor, cunoscutilor sau sa ocupe un binemeritat loc expuse ca decoratiuni sau in portofoliul personal. Tematica propusa pentru studiu este peisajul.

Trainerul acestui atelier este Dan Dinu, fotograf profesionist, initiator al unor proiecte de fotografie si detinator a numeroase premii la diverse competitii fotografice. Zilnic vor fi organizate ture foto si sesiuni de teorie si prelucrare pe calculator.

Grupul de lucru este format din 10 persoane. Pentru detalii si inscriere accesati www.arta-inramarii.ro la sectiunea Evenimente.

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: 2 - 3 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2022-01-20 00:00:00 - 2022-02-07 00:00:00