studentie.ro  » cariera » dezvoltare » Atelier despre formarea membrilor Consortiului Regional de Nord-Vest

Atelier despre formarea membrilor Consortiului Regional de Nord-Vest

Publicat: 14 Iul 2010 | Vizualizari: 1701

Universitatea Babes-Bolyai gazduieste in zilele de 15-16 iulie atelierul: Analiza nevoilor de formare si dezvoltare a membrilor Consortiului Regional de Nord-Vest, organizat in cadrul proiectului Consolidarea capacitatii institutionale a Consortiului Regional al Regiunii de Dezvoltare Nord-Vest.

Lucrarile atelierului se vor desfasura in zilele de 15-16 iulie 2010, la Universitatea Babes-Bolyai, Sala "I.C. Bratianu" (sala 24) din Cladirea Echinox, situata pe str. Universitatii nr. 7-9, et. 1, Cluj-Napoca, unde vor participa si reprezentati ai partenerului transnational din proiect, Universitatea Toulouse le Mirail.

Proiectul "Consolidarea capacitatii institutionale a Consortiului Regional (CR) al Regiunii de Dezvoltare Nord-Vest", proiect cofinantat din Fondul Social European (FSE) prin Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 (POSDRU), este o initiativa a Universitatii Babes-Bolyai si este implementat prin trei centre specializate (Centrul Lifelong Learning, Centrul de Cooperari Internationale si Oficiul de Accesare a Fondurilor Europene), in asociere cu doi parteneri transnationali: Agentia Regionala de Dezvoltare a Teritoriilor din Auvergne si Universitatea Toulouse II le Mirail, Franta si doi parteneri nationali: consortiile corespondente din regiunile de dezvoltare Vest si Bucuresti-Ilfov.

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: Confidential
Nivel cariera: 5 - 10 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI
Perioada de valabilitate: 2022-06-26 00:00:00 - 2022-07-07 00:00:00