studentie.ro  » cariera » dezvoltare » Atelierele Filmotion: primul pas pentru a te initia in arta cinematografica

Atelierele Filmotion: primul pas pentru a te initia in arta cinematografica

Publicat: 04 Nov 2010 | Vizualizari: 962

Asociatia Young Initiative anunta lansarea proiectului ‘Filmotion’, ce se va desfasura in perioada 12-14 noiembrie 2010 la Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica ‘I.L.Caragiale’ (UNATC), partenerul principal al proiectului.

In cadrul proiectului, tinerii participanti vor evada in lumea filmelor, vor privi lumea cu alti ochi si vor acumula cunostinte legate de istoria filmului, montajul si regizarea unui film.

Proiectul ‘Filmotion’ consta in realizarea unor sedinte de activitati non-formale, concepute sub forma unor workshop-uri. Toate activitatile sunt destinate asimilarii unor informatii-cheie din domeniul artei cinematografice, atfel incat participantii sa dobandeasca o baza de notiuni in acest domeniu, dar si pentru o buna intelegere atat a filmului, cat si a tehnicilor folosite in transmiterea mesajului.

Pentru a intelege cat mai bine lumea filmului, va participa in cadrul proiectului un cineast roman de seama, precum si studenti ai UNATC. Ne propunem ca prin acest proiect tinerii sa-si ?mbogateasca bagajul de cunostinte, spiritul de observatie si creativitatea ?n ceea ce priveste domeniul cinematografiei.

In cadrul proiectului vor participa 25 de elevi si studenti, care se vor inscrie pana pe data de 8 noiembrie 2010 pe baza unui formular disponibil pe site-ul proiectului - www.younginitiative.org/filmotion/.

Rezultatele selectiei vor fi afisate pe site la data de 10 noiembrie 2010. Mai multe detalii despre proiect, metodologie, parteneri si sponsori se regasesc pe site-ul proiectului.

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Iasi
Perioada de valabilitate: 2022-01-20 00:00:00 - 2022-02-08 00:00:00