studentie.ro  » cariera » dezvoltare » Atelierul Blueprint for Organizing Foresight in Universities

Atelierul Blueprint for Organizing Foresight in Universities

Publicat: 02 Sep 2010 | Vizualizari: 737

In perioada 29 septembrie-1 octombrie 2010 va avea loc atelierul de lucru cu tema Blueprint for Organizing Foresight in Universities, organizat in cadrul proiectului Calitate si Leadership pentru invatamantul Superior Romanesc, coordonat de Unitatea Executiva pentru Finantarea invatamantului Superior si a Cercetarii Stiintifice Universitare si finantat prin Fondul Social European.

Proiectul Calitate si Leadership pentru invatamantul Superior Romanesc are ca obiectiv crearea unor conditii favorabile pentru ca invatamantul superior sa contribuie la dezvoltarea economica si sociala a Romaniei in contextul schimbarii paradigmelor si a globalizarii. Pentru indeplinirea acestui obiectiv, s-a avut in vedere realizarea unui document de tip Blueprint pentru organizarea unui exercitiu de sondare a universitatilor, la care a contribuit o echipa internationala de experti in educatie tertiara.

Atelierul de lucru are ca scop consolidarea si valorificarea rezultatelor obtinute pe baza documentului Blueprint for Organizing Foresight in Universities, prin crearea unui spatiu de dialog intre profesori universitari romani si experti internationali.

Evenimentul va avea loc in Sala de Consiliu a Facultatii de imbunatatiri Funciare si Ingineria Mediului, din cadrul Universitatii de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti.

Confirmarea participarii se face catre asistentul responsabil de organizarea evenimentului, doamna Mihaela Ghisa ( mihaelaghisa@yahoo.seAceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza ).

Sursa: Unibuc

 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: Fara experienta
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Iasi
Perioada de valabilitate: 2022-01-23 00:00:00 - 2022-02-08 00:00:00