studentie.ro  » cariera » dezvoltare » CARAVANA 'URMEAZA VOLUNTARII!' SE PREGATESTE DE START

CARAVANA 'URMEAZA VOLUNTARII!' SE PREGATESTE DE START

Publicat: 24 Sep 2009 | Vizualizari: 1131

CARAVANA este o initiativa de promovare a implicarii in comunitate ca modalitate de a aborda problemele locale prin efortul comun al cetatenilor. Sub indemnul `Urmeaza voluntarii!` CARAVANA isi propune sa cheme la implicare oamenii din 14 comunitati diferite si sa inspire o tara intreaga sa le urmeze exemplul.
Timp de 3 saptamani, urmele voluntarilor CARAVANEI vor trasa concentric pe harta Romaniei semnele entuziasmului si dedicarii lor, inspirand oamenii din comunitatile locale din intreaga tara sa fie ALTFEL, sa renunte la nepasare si sa se implice dupa puterile fiecaruia, pentru a aduce o schimbare pozitiva in viata semenilor lor si in a localitatii in care traiesc.
CARAVANA “Urmeaza Voluntarii!` va demara in data de 2 octombrie la Cluj-Napoca si va urma traseul Cluj-Napoca - Sibiu – Brasov – Constanta – Bacau – Iasi – Satu Mare – Oradea – Simeria – Resita – Vladesti – Slatina – Craiova – Bucuresti, unind, prin intermediul voluntarilor care vor porni la drum din fiecare `statie`, comunitatile din aceste locuri si inspirandu-le la actiune in beneficiul semenilor lor. Centrele de Voluntariat din fiecare dintre aceste locuri, impreuna cu echipele de voluntari, vor fi actorii principali ai actiunilor care isi propun sa demonstreze tuturor ca rezolvarea problemelor si infrumusetarea comunitatilor in care traiesc sunt la indemana fiecaruia dintre noi

CARAVANA `Urmeaza Voluntarii!` pe scurt:

- 14 localitati din tara
- 14 activitati publice de voluntariat diferite
- 14 conferinte de presa, in fiecare loc a CARAVANEI
- cel putin 200 de voluntari implicati direct la nivel local
- cel putin 10.000 de persoane informate cu privire la oportunitatile de voluntariat existente in comunitate
- peste 2000 de km parcursi in decursul CARAVANEI

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: Studio20
Nivel cariera: 6 - 12 luni
Tipul postului: Full-time
Oras: BUCURESTI, Iasi, Pitesti, Ploiesti
Perioada de valabilitate: 2023-02-07 00:00:00 - 2023-03-05 00:00:00