studentie.ro  » cariera » dezvoltare » Cel de-al doilea Maraton marca PRIME Romania da startul promovarii filmului romanesc

Cel de-al doilea Maraton marca PRIME Romania da startul promovarii filmului romanesc

Publicat: 08 Nov 2010 | Vizualizari: 1394

Departamentul de comunicare externa al singurei asociatii studentesti de relatii publice si comunicare ii provoaca pe impatimitii de film romanesc la ‘un workshop tarziu... aproape matinal’.

PRIME Romania anunta desfasurarea, in noaptea dintre 6 si 7 noiembrie 2010, in casa de pe Strada Matasari nr. 17, a celei de-a doua editii PRIME Maraton, eveniment organizat de departamentul de comunicare externa al organizatiei. Pastrand formatul cu care si-a obisnuit participantii, workshop-ul nocturn va avea, de aceasta data, ca tema, promovarea filmului romanesc.


PRIME Maraton este, cu siguranta, un concept indraznet care a dus la formarea unuia dintre cele mai cunoscute evenimente ale asociatiei. De ce Maraton? Pentru ca este, pe o parte, un workshop amplu, ce se intinde pe aproximativ 9 ore, iar pe de alta parte, este intens, deoarece numarul si diversitatea activitatilor presupune, din partea participantilor, un efort de adaptare neobisnuit in cadrul conferintelor si workshop-urilor comune. De ce indraznet? Pentru ca, intr-o singura noapte, sunt propuse activitati dintre cele mai diferite: trei prezentari avand ca tema promovarea filmului in spatiul romanesc, jocuri, muzica, dans si socializare.


‘Am revenit cu o noua editie a Maratonului deoarece, pe langa coordonata practica pe care o detine si o ofera, este un eveniment pentru care neconventionalul primeaza, intr-un context in care conferintele, mai ales cele studentesti, duc lipsa de atipic’, a declarat Alin Pandaru, coordonatorul acestui eveniment.


Participantii vor avea oportunitatea sa le fie impartasite o parte dintre experientele celor trei speakeri alesi de organizatori: Ada Teslaru (Consultant BBDO Group), Andrei Dascalescu (regizor) si Toma Peiu (PR&Press Manager, Gala premiilor GOPO), urmand ca, spre dimineata, sa se desfasoare partea aplicativa a evenimentului: rezolvarea unui brief dat.


In concluzie, sunt asteptati toti aceia care, pe langa pasiunea pentru comunicare, impartasesc si dorinta de a dobandi un plus de cunostinte din aria cinematografica si pe care iesitul din rutina nu ii sperie.


Inscrierile se pot face pana joi, 4 octombrie 2010, ora 17:00, la adresa de e-mail maraton@primeromania.ro. Intrucat numarul de locuri este limitat, conditia de inscriere la eveniment este trimiterea CV-ului. Pentru a mentine coordonata ce traverseaza intregul eveniment - neconventionalul - aceia dintre aplicanti care se simt mai creativi pot trimite, optional, un scurt film de autoprezentare in care sa fie inclus si motivul pentru care merita sa participe la PRIME Maraton.

Studentie.ro este partener media al evenimentului.

Nota catre editori:
Pentru mai multe detalii despre editia a II-a a PRIME Maraton, puteti vizita http://primemaraton.wordpress.com


Despre PRIME Maraton
PRIME MARATON este un eveniment ce doreste sa imbine formalul - reprezentat de panelul de tip conferinta - cu informalul, intr-un ritm alert si intr-un cadru nocturn. Timp de 9 ore ( intre orele 22:00 si 07:00) participantii trec prin activitati de training, sesiuni de
intrebari, exercitiul elaborarii unei campanii, prezentarea acesteia in fata unui client real si
feedback. Toate acestea combinate cu pauze muzicale, dans si socializare.


Despre PRIME Romania
PRIME Romania este singura asociatie studenteasca de relatii publice si comunicare din Romania. Organizatia are ca obiectiv principal facilitarea unei legaturi intre teorie si practica, intre studenti si profesionistii din acest domeniu.


Asociatia studenteasca PRIME Romania este parte din asociatia europeana PRIME Europe. PRIME Europe se bucura, in prezent, de colaborarea a 600 membri din 16 tari si 8 tari candidate.
PRIME Romania are sediul principal in Bucuresti, iar recent si-a dezvoltat 3 filiale in: Iasi, Cluj si Brasov.

Despre PRIME Europe
Organizatia PRIME Europe, asociatia europeana a studentilor la relatii publice si comunicare, este compusa din 16 filiale: Austria, Belgia, Estonia, Finlanda, Germania, Italia, Letonia, Marea Britanie, Olanda, Polonia, Portugalia, Romania, Rusia, Slovenia, Suedia si Ungaria.



 
 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 
 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: 2 - 3 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2022-01-19 00:00:00 - 2022-02-07 00:00:00