studentie.ro  » cariera » dezvoltare » CNIV SI ICVL SUB EGIDA ANULUI EUROPEAN AL CERCETARII SI INOVARII

CNIV SI ICVL SUB EGIDA ANULUI EUROPEAN AL CERCETARII SI INOVARII

Publicat: 26 Mai 2009 | Vizualizari: 776

Universitatea din Bucuresti in parteneriat cu Universitatea Tehnica "Gheorghe Asachi" din Iasi, SIVECO Romania si compania Intel, anunta organizarea in perioada 30 oct. - 1 nov. 2009 a celei de-a IV-a Conferinte Internationale de invatamant Virtual simultan cu cea de-a VI-a Conferinta Nationala de invatamant Virtual.
Termen limita pentru inscrieri la ICVL 2009: 30 iunie 2009. Anul acesta, manifestarile stiintifice CNIV si ICVL se desfasoara sub egida Anului European al Cercetarii si Inovarii (European Year of Creativity and Innovation

Sub deviza "Imagineaza. Creeaza. Inoveaza", obiectivul manifestarilor este promovarea de demersuri creative si inovatoare in diferite sectoare ale activitatii umane. Se urmareste promovarea educarii in domeniile matematic, stiintific si tehnologic, a aptitudinilor de baza si avansate favorabile inovarii tehnologice, precum si promovarea unei mai stranse legaturi intre arte, intre organizatii, scoli si universitati.
Proiectele CNIV si ICVL sunt manifestari stiintifice ce promoveaza tehnologii si metodologii inovative in educatie, in cercetare si in perfectionarea continua, atat in mediile preuniversitar, respectiv universitar, cat si in mediul de afaceri.
Cu aceste ocazii, se vor desfasura Concursul "Software Educational 2009" si Expozitia de produse software, echipamente si produse IT destinate educatiei, cercetarii si inovarii.
De asemenea, exista creata o comunitatea virtuala "Learning-Knowledge-Development" (profesori, cercetatori, specialisti IT, etc.) ce participa in cadrul unui forum la diverse discutii, solutii si studii privind domeniile invatamantului, cercetarii si dezvoltarii.
Termen limita pentru inscrieri la CNIV 2009: 1 oct. 2009
Mai multe detalii gasiti aici.
Sursa: unibuc.ro

 

Quiz

În acest ”Test” este vorba cât de bine poți gândi. Deoarece unii greșesc la cele mai simple întrebări.Acesta este un așa numit „Test de Logică”.

 

Jobs

Firma: ALGIDA CENTER SRL
Nivel cariera: 2 - 3 ani
Tipul postului: Full-time
Oras: Ilfov
Perioada de valabilitate: 2023-02-01 00:00:00 - 2023-02-02 00:00:00